Zabawy Arabów znowu - zobaczcie jak to sie konczy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://www.tkdami.net/~bandit/matrix.wmv

Tego nie było zobaczcie jak sie koncza te ich zabawy..

[ wiadomość edytowana przez: Pingu dnia 2004-11-06 21:08:24 poniewaz byla pomylka w adresie ][

[ wiadomość edytowana przez: Pingu dnia 2004-11-06 21:10:35 ]

fajne skad to wykoałeś??

Tu szukałem tam szukałem i wyszukałem....

Jednym słowem szalency heheheheh

kolesie dają rade jak ja bym tak na zywo zobaczył taki wypadek to bym zrezygnował z jeżdzenia !!

to juz było chyba na naszym forum
cio nie zmniena faktu ze to sa dopiero swiry naprawde nie poja sie zycia i jestem ciekawy ile osób ginie lib doznaje obrazen podczas takich excesów i jak czesto dochodzi do takich zdazen

Hehe no ja czekalem az natkne sie na taki filmik.To bylo do przewidzenie ze chlopakom nie zawsze wwychodza takie "drifty"

Fjane Fajne!!! HE HE

Nareszcie obejżałem cały, oni są the best normalnie kaskaderzy przy nich wysiadają ale jak mają za dużo kasy to niech dadzą nam bo my ostatni grosz wywalamy po to aby jeżdzić sprawnym i fajnym autkiem a oni sobie takie fury rozwalają jak np. Mwrcedesa SLK . Nie mołem zcierpieć widoku tych uszkodzonych aut w tak perfidny sposób.Narazie warto oglądnąć i zrobić coś z tym!!! HE HE

kazdy bawi sie tak na ile go stac, i nie ma takich altruistow ktorzy oddadza ci auto z powodu takiego ze i tak je rozwala a ciebie na takie nie stac, wiec na takie gadanie szkoda czasu

[ wiadomość edytowana przez: Samael dnia 2004-11-22 14:52:17 ]

Mam jeszcze jeden niesamowity film o tych zjebach, tyle ze teraz wszystko im sie udaje

Normalnie TU

tez juz było na naszym forum oj adamo adamo

Cytat:
2004-12-13 10:30:03, GEOO pisze:
tez juz było na naszym forum oj adamo adamo

Ciii ale pasuje do tematu

ale wlacza sie "nie mozna wyswietlic strony"...co jest?....zrobcie cos bo tez bym obejrzal..i witam po wielu miesiac nie pisania nic..