[s] wahacze tylne do 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
oba kompletne z piastami i tarczami kotwicznymi oraz cylinderkami. na zyczenie moge wypiaskowac. cena 25 pln / szt

polosie krotkie tez som i jakies zmeczone zyciem przeguby. generalnie wszystko oprocz bembnuf i szczenk

staje w kolejce jako pierwszy ;]

w jakim stanie najlepiej foty. wzmacniane jakos?

jop sa conieco pospawane tu i owdzie. po wypiaskowaniu bedzie dzidzia, jest tylko nalot na nich.

masz moze foty?

Ja sie ustawiam w kolejce jako drugi i tez chetnie bym je zobaczyl

Ps: Da sie to przeslac za jakies rozsadne pieniadze?

cholera wi ile to wazy, wazyl ktos kiedys wahacze? w tygodniu postaram sie porobic jakies foty, nie mam w tej chwili aparatu i zawioze je do piaskowania jak chceta to bendom dzidzia. chceta wypiaskowane?

ja je wezme na bank, chce wypiaskowane, czekam.

dobra, temat ogarnalbym na polowe przyszlego tygodnia, pasuje?

dobra. ja i tak chwilowo czekam na wiosne takze bardzo sie nie spieszy a wezme je bankowo bo moje od nowosci sa takze mowia juz dosc.

ok postaram sie jak najszybciej ogarnac temat, na polowe tygodnia powinno byc redi, jeszcze sie po%$^&%^& wszystko bo sobie dzis troche oko zepsulem

Wg firmy kurierskiej która transportowała moje wahacze wychodzi że jeden nowy fabryczny waży ok. 5.30 kg.

PS. Moje stare wahacze były jeszcze włoskie, wytrzymały 25 lat

ciekawe czy razem z piastami, lozyskami itd przekroczy 15kg, jesli nie to wysylka 21zl priorytet (10-15kg)