| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
viwaro poznań | 2005-10-26 20:54:14 ... no i stałem się posiadaczem tegoż x()
.. życie zmusiło mnie do zamiany mercedesa 124 na mondeo kombi z 93roku (full opcję w automacie). W związku z tym iż musze wymienić rozrząd (oryginał tragicznie drogi) szukam jakiś zamienników i znalazłem w allegro >> allegro
jest zastanawiająco tani, firmy DAYCO cokolwiek to jest. Chcę jednak załozyć ten pasek, ma on dość dużą sprzedawalność lecz opinie kupujących tam ludzi nie bardzo mnie zadawalają gdyż jak ktoś wydał ileś pieniędzy to nie wypada mu narzekać, więc czy ktoś wie czy warto założyć ten zestaw ??? nie szukam problemów , lecz oszczędności - takie czasy! Pozdrawiam p/s w mesiu nie wymienia się rozrządu |
![]() Darek Ford Mondeo Ghia, au ... Turek | 2005-10-26 21:11:38 Dayco jest jednym z czołowych producentów pasków na pierwszy montaż o ile dobrze pamiętam Fiat i Renault , sam jeżdzę na pasku Dayco i jest ok. |
PUNIU Sympatyk FEFK stary rupiec-odjecha ... 97-200 | 2005-10-26 21:23:40
o witam kolege z autokacika |
VinCe Sympatyk FEFK Audi RS4 B5 Warszawa | 2005-10-26 21:34:31 w sprawie rozrządu się nie wypowiem bo mam łańcuch ale zapraszam na www.mondeoklubpolska.org ![]() |
docencik różnie, ale zawsze F ... Łódź | 2005-10-26 21:35:00 no witam. siedze na tym forum dopiero kilka dni a widzę, że kolega już zasiedziały. Miałem nawet zagadnąć ale nie było okazji. pozdrawiam. |