Schemat instalacji

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam gorącą prośbę. O ile jet to realne i możliwe proszę drogich kolegów o udostępnienie schematu instalacji elektr.2.0 CD przynajmniej w podstawowej konfiguracji.Ja mam prawdopodobnie full, ale i z podstawy będę wdzięczny.Dzięki.

Zwróć się z tym do adminka, a jak to nie pomoże to postaram się wysłać Ci mailem (i proszę mnie nie rugać za to bo był on ogólnie dostępny na poprzednim forum )
p.s. pozdrowienia dla kolegi Rafała

To może jeszcze raz dla ogółu na forum.mapewno nie tylko ja skorzystam.Serdeczne dzięki.

no tak drugi tom książki serwisowej zawiera kompletną instalacje elektryczną wszystkich modeli Espero....

To co było kiedyś dostępne to miało jeden minus jak dla niektórych a mianowicie było po Angielsku....

NIestety niemam osobno PDFa z instalacją elektryczną a z całości ci tego nie wyciągne.....
Spróbuje coś po kombinować jak będe mieć chwile czasu.....

IREK, a może przyda Ci się link, który kiedyś podałem na Forum, a Lasombra umieścił go w dziale INNE/SCHEMAT ELEKTRYCZNY ?
Pozdrawiam
----------------
.O.O.

Bardzo chętnie. Będę wdzięczny.

Wejdz na strone klubowa, espero.of.pl
tam pod zakladka "inne" jest schemat elektryczny, wparwdzie po angielsku ale zawsze cos

Noooo!!!!!! To jest to.Serdeczne dzięki.

Zawsze powtarzam zeby zagladac na www.espero.of..pl ta wbrfew pozorm jest mnostwo ciekawych rzeczy a nie ograniczac sie tylko do forum

Tak, wiem,ale zakładka INNE rozwija się w dół i przy małym oknie IE wychodziła z obszaru widzialnego Poprostu nie zaóważyłem. Bardzo Ci dziękuję.