Komisja ds PKN Orlen

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak ktos z was moze to polecam dzisiejszy odcinek tego serialu

Dzis przesluhiwana jest B.Piwnik

Normalnie tak sie wykreca tak dookola odpowiada ze szok od razu widac ze cos kreci ....

pozdr

[ wiadomość edytowana przez: thaniel dnia 2004-09-13 11:23:41 ]

Szkoda, że w robocie siedzę....

Ja akurat na II zmiane ide ... ale nie lam sie na pewno zobaczysz powtorke popoludniu

Niezla jest na pytanie proste czy costam (mozna odpowiedziec tak/nie) Ona kreci 10 minut

pozdr

Co za kretynka

Dostala pytanie "kto zaproponowal pani jakies tam stanowisko" a Ona chce historie zycia opowiadac ......

pozdr

Piwnik jest beznadziejną sędziną... Nie zapomnę jaj jakie się toczyły w pewnej sprawie o gwałty na nastolatkach...

Pewnie nic sie nikt nie dowie..... bo to Polska... nie elegancja Francja ...

Jeszcze Polska nie zgineła...

...ale będzie się mieć lepiej bez tych palantów

Oj cicho Rokita sie wylansowal to Giertych tez chce

pozdr

Giertych byłby znacznie przystojniejszy jakby zebrał bejzbolem w ryj, nie sądzicie???

hehe Adams Family jest niezly

hahahhah

Zabić go!!!! A potem zatańczyć na jego grobie

Cytat:
2004-09-13 16:15:54, Quattro pisze:
Giertych byłby znacznie przystojniejszy jakby zebrał bejzbolem w ryj, nie sądzicie???

W porannej audycji Radia HIT FM prowadzący zapytał się słuchaczki który byłby lepszym kochankiem-Giertych czy Lepper?
I słuchaczka odpowiedziała że Giertych bo cały czas sztywny

Dobre!!!

Szkoda, że tego radia nie odbieram

Co prawda minelo pare odcinkow (kto ogladal to ogladal) ale mysle ze sprawa na topie to se mozemy podyskutowac na ten temat

Co sadzicie o tym calym ******* ???

pozdr

ja już tego nie słucham bo mi się zygac chce od słuchania jeden mówi to drugi co innego i obaj mówią to publicznie a jak wiadomo nie ma dwóch prawd więc jeden kłamie ale i tak się nigdy nie dowiemy który

Polska jego mac....

To jest lepsze niz seriale brazylijskie... a Pan Giertych chyba zostanie moim Idolem

ja sadze tylko to ze polacy zawsze tacy byli, sa i beda i zadne komsije do spraw czegostam nic nie zmienia...

Jestem tego samego zdania...no chyba ze zmienia to ze tacy jak my beda sie wkurzac jeszcze bardziej co Ci na gorze wyprawiaja...

Ale spojrzmy prawdzie w oczy ze jak my bysmy byli tam na gorze to bysmy sie inaczej nie zachowywali....