Co sadzicie o przerobce omegi B na C??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam chcialem zapytac jakie macie zdania na temat przerobki omegi B na model C. Wlansie oddalem swoj samochodzik do takiego liftingu wymienaja mi maske grilla (kamei) swiatelka (xenon) zderzaczek halogeny lusterka i tylne lampy jak myslicie jak to bedzie wygladalo???

patrzymy z róznych pozycji finansowych - ja jestem osobiscie zwolennikiem antytiuningu i wizualengo unowoczesniania by po prostu nie kusic..do tej pory jakos sie udaje)ale jesli człek kocha i nie ma co z kasą zrobić to pomyśł ciekawy)

to znaczy prawda jest gdzies posrodku moim zdaniem

glownie dlatego ze z Omci B- C nie zrobisz tak latwo. Dlaczego? Zmieniac wszystko? Zderzaki rozumiem, klapa przednia jeszcze, lusterka no niech bedzie, ale z tego co pamietam to nawet przetloczenia blach sa inne......

szczerze to nie wiem jaka jest twoja intencja, tuningujesz? przerabiasz zeby tuningowac? czy masz wolna kase i nie wiesz co zrobic? (wiem, wiem to nie moja sprawa...)

Tak czy inaczej twoja Omcia widzi mi sie taka jaka jest ( fajna skora w srodku) i nie widze sensu jezeli (podkreslam) jezeli masz zamiar przerobic ja calkowicie na wersje C. Jezeli tylko zretuszowac (czytaj odswiezyc) to czemu nie.....

No nic wystarczy tych wywodow

Pozdrawiam
'olo