-

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

[ wiadomość edytowana przez: kielkac dnia 2006-05-14 22:04:28 ]

http://andre.thumel.bei.t-online.de/Omega/sinfomega/sinfomega.html
znak tego ze sie da

[ wiadomość edytowana przez: kielkac dnia 2006-05-14 22:05:12 ]

Mam takie same lampy jak Kielkac i umalowałem sobie na czarno Kupilem spray czarny mat do plastiku i chromu o zwiększonej przyczepności.Aaa i rozkleiłem kierunki i tez je umalowałem na czarno.W dzień zrobie zdjęcie to wam pokaże.
Oooo znalazłem coś ,mało widać ale zawsze to coś

[ wiadomość edytowana przez: SEBA-OMEGA dnia 2004-11-28 21:47:16 ]

[ wiadomość edytowana przez: kielkac dnia 2006-05-14 22:05:26 ]

Z rozklejaniem to jest tak :bierzesz cieniutki nożyk delikatnie wbijasz go między oba plastyki i podważasz z wielką ostrożnością zeby nie pękł klosz.A skleic można silikonem bezbarwnym ewentualnie sili.szklarskim.Jak są dobrze sklejone i szczelne to nie mają prawa parować

I jak to wyglada? Farba zostaje nie odlazi???
Czy nie ma to wplywu na jasnosc swiatla (raczej nie bo widzialem to firmowo w innych autach), ale pytam sie czy jest roznica miedzy przed i po?

Czy da sie to zrobic tez w B???

Mozna prosic o dokladniejsze foto??

Przepraszam za nadmiar pytan: ,,Na ulicy Trybunalskiej mieszkal sobie Stas Pytalski, pytaniami dreczyl ludzi...''

Pozdrawiam.

Dobra o to kolejne foto,lepiej sie nie dało zrobić

do mnie to malowanie reflektorów jakoś nie przemawia.ale jak już bym to miał to może bym to pokochał

SEBA-OMEGA użycz maski teraz na wekend

pozdr

To jest wersja na Afrykę, coby tybylcy wiedzieli, że nie wszystko na świecie białe

dzieki za dokladne foto powiem szczerze, ze mi osobiscie to sie bardzo podoba, a maska swoja droga tez niczego sobie....

pozdrawiam

Powinno się dać zrobić. Tylko, że trzeba użyć opalarki lub dobrej suszarki do włosów. Tu szkło (szyba przednia lampy) wchodzi w obudowę i cienkim nożykiem nie da rady.

Nie podoba mi się Twoja propozycja
nic tu do siebie nie pasuje!!!

Mnie to sie zasadniczo bardzo podoba a tak w temacie "przyciemniania" - kumpel ma mazde z przyciemnianymi swiatlami i ostatnio koles wjechal mu w kufer. skonczylo sie na wezwaniu policji. niby sprawa prosta - wina tego typa niepodwazalna, klient dostal mandat itp. byloby "milo" gdyby nie fakt, ze niebiescy stwierdzili, ze te przyciemniane reflektory to zmiany homologacyjne nie uwzglednione w dowodzie rejestracyjnym wiec rekwiruja dokumenty samochodu... ale to chyba ma malo wspolnego ze sposobem prezentowanym przez Sebę.

[ wiadomość edytowana przez: el_presidente dnia 2004-12-01 20:13:07 ]

Cytat:
2004-12-01 19:53:39, alicia pisze:
Nie podoba mi się Twoja propozycja nic tu do siebie nie pasuje!!!

No faktycznie.
Trochę rozbiegane te elementy
Ale swoją drogą koncepcja stylizacyjna gut

Jednemu sie podoba drugiemu nie.Nad gustami się nie dyskutuje.Najważniejsze ze mi się podoba
Cytat:
el_presidente pisze:
...ale to chyba ma malo wspolnego ze sposobem prezentowanym przez Sebę.

Dokładnie tak, co innego jak bym miał pomalowane klosze tych lamp na czarno.

co racja to racja: de gustibus non est disputandum

tak sie to robi

[ wiadomość edytowana przez: kielkac dnia 2006-05-14 22:06:55 ]

Cytat:
ale co?

maskje.........ecie pecie