Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kion HF MEMBER SCoupe LS Kończyce Wielkie | 2005-01-07 21:37:30 a na co ma zwrócić uwagę przy zakupie??? czym się mogę ewentualnie targować z sprzedającym? |
![]() zlociutki HF MEMBER Hyundai Scoupe GT kielce | 2005-01-07 21:42:05 Z tego co piszesz to wydaje mi sie ze nie 85 KM TYLKO 85 KW czyli 115 KM wyglada ze to silnik z turbo.Po pierwsze przyjrzyj sie silnikowi, zwroc uwage jesli masz taka mozlliwosc czy nie dymi- zwlaszcza przy odpalaniu po dluzszym postoju np.po nocy..Sprawdz koniecznie cisnienie sprezania, reszta to juz jest kwestia wizualna , najwazniejsze zeby sie dobrze prowadzil , po pusczeniu kierownicy tak ok 100 kmh nie nosilo go po drodze,zwroc uwage czy sie nietlucze zawieszenie na dziorach. Najwazniejsze zebys mial dobry silnik. Pozdrawiam. |
![]() Tomasz1023 HF MEMBER Getz1.3/i 30 1.4/ Będzin/Clonmel | 2005-01-08 11:47:05 Witam!
No to grono Scupiaków nam sie zrobi wieksze(oby)!!! To Scoupe co opisujesz to jest na Allegro???TuTytuł stronyJest to Scoupe bez turbo!!! Moim zdaniem ok!Posprawdzaj go dokładnie na stacji diagnostycznej jeśli masz taka mozliwość! Na allegro są jeszcze inne Scoupe i to nawet wygladajace lepiej, no ale to już twoja decyzja Aha i sprawdz sobie czy ci nigdzie nie cieknie z dachu,przez uszczelki w szybach najlepiej polewając go sobie woda albo jadąc na myjnie przed zakupem!Ja tego nie zrobiłem i mam teraz problem z cieknacym szyberdachem, ale na wiosne do roboty sie biore i robie... Pozdrawiam [ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2005-01-08 14:14:21 ] |
![]() SICNeSS HF MEMBER SCOUPE Szczecin | 2005-01-08 13:41:23 Hej.
chce zabrac sie za zmiane podświetlenia zegarow w moim scoupe. Wiece moze jak sie za to zabrac, oraz jakie zarowki/diody tam moga isc/ tzn na jakie napiecie, rodzaj ( w2w? w5w? ) oraz ile sztuk??? SiC|NeSS |
![]() reddevil1 HF MEMBER SCOUPE POZNAN | 2005-01-09 21:56:31 Witam kolejnych posiadaczy Scoupe
Kion myślę że ta cena byla ok ja za swojego tez dalem 6000 . Jak juz Zlociutki wspomnial zwróc uwage czy oleju nie spala . Myślę że wiele odpowiedzi mozesz znalezc w tym wątku Pozdro |