| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
madzia_83 Mimlowóz e9 Gardawice | 2004-12-10 10:26:23 JAK ZAAPLIKOWAĆ KOTU TABLETKE
1. Weź kota na ręcę, pogłaskaj, zrelaksuj i otocz go lewym ramieniem tak, jak się trzyma niemowle. Umieść palec wskazujący i kciuk prawej ręki po obu stronach pyska i naciśnij lekko trzymając tabletke w pozostałych palcach prawej ręki. Gdy kot otworzy pysk wpuśc tabletke, pozwól kotu zamknąć pysk i przełknąć. 2. Podnieś tabletke z podłogi i wyciągnij kota spod tapczanu. Ponownie otocz kota ramieniem i powtórz cały proces jeszcze raz. 3. Wyciągnij kota z sypialni i wyrzuć rozmamłaną już tabletke. 4. Wyjmij nową tabletke z opakowania otocz kota lewym ramieniem jednoczesnie trzymając lewą reką wierzgające tylne nogi. Rozewrzyj pysk kota i palcem wskazującym prawej ręki wepchnij tabletke tak głeboko jak się da. Przytrzymaj kotu zamknięty pysk i policz do dziesięciu. 5. Wyciągnij tabletke z akwarium a kota z garderoby. Zawołaj żone do pomocy. 6. Przyduś kota do podłogi klinując go między kolanami jednoczesnie trzymając wierzgające przednie i tylne łapy. Nie zwracaj uwagi na niskie warczące odgłosy wydawane w tym czasie przez kota. Niech żona przytrzymie głowę kota jednocześnie wpychając mu drewnianą linijke miedzy zęby. Następnie wsuń tabletke wzdłuż linijki między rozwarte zęby i intensywnie pogłaszcz kota po gardle co skłoni go do przełknięcia. 7. ściągnij kota siedzącego na karniszach i rozpakuj nową tabletke. Zanotuj sobie, żeby wymienić firanki. Pozbieraj kawałki porcelany z potłuczonej wazy, możesz je posklejać później. 8. Owiń kota w ręcznik kąpielowy, a następnie niech żona położy się na kocie tak, zeby tylko jego głowa wystawała spod jej pachy. Umieść tabletke w środku plastykowej rurki do napojów. Przy pomocy ołówka otwórz kotu pysk i wciśnawszy rurke między rozwarte zęby mocno dmuchnij tabletke do środka. 9. Sprawdź na opakowaniu, czy tabletki nie są szkodliwe dla ludzi, a następnie wypij jedną butelkę piwa żeby pozbyć się nieoprzyjemnego smaku w ustach. Zabandażuj żonie rozdrapane ramię, a następnie przy pomocy ciepłej wody z mydłem usuń plamy krwi z dywanu. 10. Przynieś kota z altanki sąsiada. Rozpakuj następną tabletke. Przygotuj następną butelkę piwa. Umieść kota w drzwiczkach od kredensu tak żeby przez szczeline wystawała tylko jego głowa. Rozewrzyj mu pysk łyżeczką od herbaty i przy pomocy gumki "recepturki" strzel tabletką między rozwarte zęby. 11. Przynieś śrubokręt i przykręc wyrwane zawiasy z drzwiczek na swoje miejsce. Wyopij piwo. Weź butelke wódki. Nalej do kieliszka i wypij. Przyłóż zimny kompres do policzka i sprawdź, kiedy ostatnio byłeś szczepiony na tężec.Przemyj policzek wódką w celu zdezynfekowania rany i wypij kolejny kieliszek aby ukoić ból. Podartą koszule mozesz już wyrzucić. 12. Zadzwoń po straż pożarną, zeby sciągneli tego pier... kota z drzewa. Przeproś sąsiada, który wjechał samochodem w płot próbując ominąć kota przebiegającego przez ulice.Wyjmij kolejna tabletke z opakowania. 13.Skrępuj tego drania przy pomocy sznurka od bielizny zwiazując razem przednie i tylne łapy, a nastepnie przywiąż go do nogi od stołu. Weź grube skórzane rękawice ogrodnicze.Wciśnij tabletke kotu do gardła popychając ją dużym kawałkiem polędwicy wieprzowej.Już nie musisz być delikatny.Przytrzymaj głowe kota pionowo i wlej mu dwie szklanki wody wprost do gardła żeby spłukać tabletke. 14.Wypij pozostałą wódkę z butelki.Pozwól żonie zawieść się na pogotowie.Siedź spokojnie, żeby doktor mógł zaszyć ci ramię i wyjąć resztki tabletki z oka.Po drodze do domu wstąp do sklepu meblowego i kup nowy stół. 15. Zadzwoń do schroniska dla zwierząt, żeby zabrali tego mutanata z piekła rodem i sprawdź, czy w pobliskim sklepie zoologicznym nie maja chomików. JAK ZAAPLIKOWAC PSU TABLETKE 1.zawiń tabletke w plaster szynki i zawołaj psa |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2004-12-10 10:38:44 ja wroce do domu bede pial ze smiechu do jutra... w pracy nie wypada...
fantastyczne |
speedmaster Pony&i30 Częstochowa | 2004-12-10 11:10:00 kto mi pomoże podnieść się z podłogi |
madzia_83 Mimlowóz e9 Gardawice | 2004-12-10 11:45:05 Ja też nie mogę sie tu szczerzyć ale ze śmiechu aż mi łezki poleciały A najlepsze jest to, że wiem jak to jest na siłę wpychać tabletkę kotowi to pyska i jaki szał wtedy jest w domu - przechodziłam to ileś razy |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2004-12-10 11:56:47 jak milo miec psa jak to wydrukowalem i dalem do poczytania w urzedzie to sie humor wszystkim poprawil |
Voy Poldżons Constarownia/Sunderland | 2004-12-10 12:35:11 jakiez to prawdziwe... |
Hellboy BMW 525 tds touring ... Wrocław | 2004-12-10 15:25:21 Jestem posiadaczem 3 kotów i jednego psa -wszystkie 4 sztuki żrą wszystko co się nawinie a o tabletki to błagają -dziwne jakieś |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2004-12-13 13:56:43 Mam nadzieje ze sie madziu nie obrazisz alemusialem to skopiowac na FSO TT... przy okazji tym ktorzy nie czytali jeszcze podniose watek do gory |
madzia_83 Mimlowóz e9 Gardawice | 2004-12-13 15:02:56
Nie no co Ty - kopiuj |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2004-12-13 15:23:11 ufff dzieki |
Piter20 (M) A3 WRC | 2004-12-13 18:55:13 Młody, czy stary, nieważne. Żaden kot nie przeszedł ze mną do punktu 3 |