Pin - Espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
pin ciekawostka

lukasz juz to chyba kiedys gdzies wynalazl..klasowy ten znaczek ..taki oldskulowy..naprawde moglbym miec

Także uważam, że znaczek prezentuje się ciekawie

Pozdrawiam - SpeedR

zajefajny znaczek

Łukasz - a Ty kiedy się na jakimś spocie pojawisz

Wedlug mnie to bardzo ladny projekt naklejki np. na przod. Daewoo zamienilo by sie na Klub i juz

Cytat:
2004-12-13 22:41:47, QLogic pisze:
Wedlug mnie to bardzo ladny projekt naklejki np. na przod. Daewoo zamienilo by sie na Klub i juz

no
to nie jest glupia pomysla
zminic kolory na bardziej oczojebne i nalepa na przednia szybke jak talala
Navi
co ty na to

Pin w całej okazałości:

Mogło by być, ale jak Ci pisałem, chciałbym mieć szansę na zaprezentowanie szerokiej publiczności swojej koncepcji - a ta dopiero po Świętach jak odbiorę swojego złoma z naprawy.

W związku z tym proponuję co następuje:
otworzyć nowy wątek "propozycja naklejki na porzód" gdzie do końca roku zainteresowani mogliby wrzucać propozycje. 1 stycznia wątek zamykamy i otwieramy na tydzień nowy wątek z ankietą. Ten który wygra wchodzi do realizacji bez dalszych dyskusji. I tym sposobem za miesiąc mamy zatwierdozny wzór. Pasi?

Może to trochę sformalizowane, ale powinno być skuteczne.

[ wiadomość edytowana przez: Navi dnia 2004-12-14 00:14:44 ]

Cytat:
2004-12-13 22:31:58, Tomek-Mydlowski pisze:
zajefajny znaczek Łukasz - a Ty kiedy się na jakimś spocie pojawisz

Tomaszu, postaram się na jakimkolwiek przedświątecznym chociażby w celu złożenia osobistych życzeń pozostałym klubowiczom

Pozdrawiam - SpeedR

Mniej wiecej tak mialoby to wygladac

No nie wiem .....

Nalepka na blendę (bogdan edyszzzzzzyn) jest ok, ładnie komponuje się z tyłu, ale taki nalepex z przodu wydaje mi się lekko obciachowy (to tylko MOJE zdanie).

Jaco ale to znaczek a nie nalepka

ten znaczek można zamontować pod oznaczeniem modelu albo zamiast , np. po co mi CD jak moge mieć coś takiego , prawie jak Wersja LIMITED

Cytat:
2004-12-14 09:35:40, KUKI pisze:
Jaco ale to znaczek a nie nalepka

No ale chłopaki chcą z tego zrobić nalepex:

Cytat:
W związku z tym proponuję co następuje:
otworzyć nowy wątek "propozycja naklejki na porzód" gdzie do końca roku zainteresowani mogliby wrzucać propozycje.

JA tylko obrobilem i zdjecie wrzucilem. Sam sobie zadnej innej naklejki, oprocz tej na blendzie nie mam zamiaru nalepiac. Przod auta dla mnie i tak musi byc czysty, bez zanelexow. Ale... jak patrze na rozne projekty, to ten znaczek wydaje mi sie najsensowniejsz

Cytat:
2004-12-14 09:46:37, Krzysiek-Diackon pisze:
ten znaczek można zamontować pod oznaczeniem modelu albo zamiast , np. po co mi CD jak moge mieć coś takiego , prawie jak Wersja LIMITED

Krzysiek, nie rób scen