Ile sie czeka na getza?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Jako,ze niedlugo kupuje getza z 2005 roku (1.3 ,5drzwiowy,elegance+a/c),mam pytanie czy mozna wierzyc dilerowi,ktory mowi,ze samochod powinien byc u niego w ciagu 3-4 dni,ile tak naprawde czekaliscie ?

Jest szansa ja czekałem od wpłacenia zaliczki i wybrania modelu pięć dni łącznie z weekendem.Gratuluje wspaniałego wyboru i wiele radości z autka

Sytuacja wygląda tak, że auta są na składzie celnym.
Jeśli taki samochód jakiego wymaga klient jest akurat na składzie (diler może to sprawdzić) to jest bardzo możliwe że dotrze do salonu w ciągu bardzo krótkiego czasu

A ja czekałem około 5 miesięcy

Cytat:
2005-05-12 23:22:06, MacTB pisze:
Sytuacja wygląda tak, że auta są na składzie celnym. Jeśli taki samochód jakiego wymaga klient jest akurat na składzie (diler może to sprawdzić) to jest bardzo możliwe że dotrze do salonu w ciągu bardzo krótkiego czasu A ja czekałem około 5 miesięcy

ile ???? to naparwde cierpliwy czlowiek jestes... chyba Ci go tam skladali na zamowienie...

PS. chyba jakby mi powiedzieli ze 5 miechow mam czekac to bym tam padl ze smiechu... Klijent nasz widze ze chyba zamiera... No to Cie podziwiam... Tyle to sie nawet chyba na RR nie czeka

ale Getz MacTB jest ciut inny niz pozostałe w kraju

Cytat:
2005-05-18 15:39:50, eqs pisze:
chyba Ci go tam skladali na zamowienie...

I tu trafiłeś w sedno

Cytat:
2005-05-18 20:27:56, speedmaster pisze:
ale Getz MacTB jest ciut inny niz pozostałe w kraju

No o jakieś 23 do 42 KM inny

[ wiadomość edytowana przez: MacTB dnia 2005-05-18 21:04:56 ]