MotoNews.pl

Dywaniki.........

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
.w mojej e 36 mam 3. brakuje mi tego ...dla mnie kupujac samochod typ widocznie go zuzyl? i wlozyl jakis wielki i nie wiem od czego?...jazda jest nie zaciekawa ostatnio hamujac na jałowym biegu przed przejsciem dywanik nasunal mi sie na pedal gazu i w momencie hamowania silnik zawyl jak smok..hehe wystraszyłem wlasnie przechodzacego przez pasy belfra z ogolniaka..( nie lubilem go)..ale coz panowie dywanik by mi sie przydal zapinany do podłogi...moze ktos mnie poratuje?

[ wiadomość edytowana przez: ROMANEK dnia 2004-12-21 18:04:25 ]
pierwszy i ostatni raz zmieniłem wielkość liter w twoim poście

[ wiadomość edytowana przez: MARCIN_RADOM dnia 2004-12-23 07:45:30 ]

Ja proszę dla wspólnego dobra wszystkich forumowiczów o używanie małych literek... bo nie da się tego czytać.
Totalny już dramat wyszedł w wątku o zakładaniu Ringów - nie byłem w stanie przez posta przebrnąć...

Raczej nikt nie poratuje dywanikiem (tak się domyślam) ale może trwa jeszcze zimowa promocja w salonach BMW - spytaj, może uda się kupić oryginalny (gumowy?? szmaciany?) dywanik w niższej niż normalnie cenie. Jeśli to kwestia tylko jednego a nie całego kompletu to może warto mieć 'w porządalu' pod nogami kierowcy.
Jak nie to wymienić na cały komplet nieoryginalnych.

A gdzie moge kupić takie dywaniki zapinane do podłogi - a najlepiej jakby były z rynienakmi na zime choć to chyba nie możliwe.

Mam takie letnie ale przydałby mi sie jeszcze jeden komplet

Odnosnie dywaników tu masz linka też przymierzam się do kupna i wcale nie są taki drogie
kilinij tutaj

[ wiadomość edytowana przez: robin_hood dnia 2004-12-25 17:58:58 ]

robert fajne te dywaniki, tylko po co te napisy?
pozdrawiam

Ja mam właśnie dywaniki z tej firmy i powiem że jeślichodzi o napisy to niebieskie lub czerwon są beznadziejne, ale można wybrać sobie kolor i jak się zamówi czarny (wogóle nie widać) lub popielaty bardzo fajnie wyglada, a przynajmniej nie razi tak w oczy. Ja kupiłem popielaty i kumpe myślą że to oryginalne dywaniki bmw

widzialem te dewaniki ze stronki.osobiscie nie moge sie przekonac,poza tym nie maja otworów do zapiec z podłogi ..szkoda bo cena jest really ok! tak przy okazji czy sa wersje gumowe z otworami na zapiecia podłogowe?(welur na lato guma na zime to ma sens)