Kupię maszt do anteny elektrycznej Espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupię antenę alektryczną do Deawoo espero, ale najlepiej to tylko sam maszt, gdyż tylko on jest niestety uszkodzony reszta w porządku. Piszcie na adres marc30@op.pl

[ wiadomość edytowana przez: Marespero dnia 2004-12-04 20:06:32 ]

Jedz do sklepu, koszt samego bata to niecale 50zl a masz wszystko nowiutkie i czysciutkie

dokladnie
u mnie w sklepie przy serwisie byly po 35 zl
sprawdz u siebie jesli nie bedzie odezwij sie cos zaradzimy
pare batow wyslalem to jak jeszcze 1 pojdzie to nic sie nie stanie

A ja kupie kółko zębate z anteny. Troche mam wyrobione zabki i bywa, że przeskakuje po pasku. Ale t ochyba nie jest to nabycia w sklepie

Cytat:
2004-12-05 11:59:24, cezariusz pisze:
dokladnie u mnie w sklepie przy serwisie byly po 35 zl sprawdz u siebie jesli nie bedzie odezwij sie cos zaradzimy pare batow wyslalem to jak jeszcze 1 pojdzie to nic sie nie stanie

A możesz mi kupić taki maszt za 35zeta?
W Rzeszowie za nic nie można tego dostać, nawet w serwisie pytałem. I nic.

U mnie tak samo Tylko komplet - 190 zl.
Poszukam jeszcze w wawie.

maszty powinny byc w piatek lub w poniedzialek
cena okolo 40zeta
jesli ktos ma ochote wpisywac sie na liste
narazie chetni
Kisztan
Marespero

Potwierdzam.
Podaj mi nr konta to wyślę Ci kasę.

Udało się właśnie wczoraj kupiłem bata wymieniłem i wszystko w porządku, działa jak nowa. Czy sam maszt można czymś posmarować, jażeli tak to czym?

PS. Specjalne podziękowania dla Cezariusza , uratowałem 150 zł bo chcieli mi wcisnąć w sklepie nową antenę. Dzięki za podpowiedzi!!!!

Odradzam smarowanie samego bata - brud sie przykleja i potem sie chrzani. Lepiej jak jezdzi sobie na sucho, tylko od czasu do czasu go po prostu wytrzec szmatka, lub umyc. Za to mam nadizeje, ze wyczysciles wszystko w srodku i naladowales smaru na zebatke

W Wawie na Towarowej jest do kupienia maszt - 57 zl.

Na Kotsisa placilem w zeszlym roku niecale 50zl, jakies 48 chyba

otoz dzis maszty dotarlu do sklepu
cena 45 zl z jakimis groszami
osoby chetne na transakcje prosze o PM z adresem
ja podam nr konta

do ceny nalezy doliczyc 6zł na przesylke