[OT] Rozmowy telefoniczne za darmo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Istnieje mozliwośc darmowych rozmów telefonicznych,na telefony stacjonarne...i to całkiem legalnie

BABBLE.NET

Rada...warto podac przy rejestracji amerykanski adres em@il np na hotmailu czu yahoo

Dzwoniłem no USA,D, PL na kierunki 12,32,22 na tpsa i netie. jakośc rozmów poprawna...
polecam

Cytat:
2004-12-16 18:46:19, LeszekTe pisze:
Istnieje mozliwośc darmowych rozmów telefonicznych,na telefony stacjonarne...i to całkiem legalnie BABBLE.NET Rada...warto podac przy rejestracji amerykanski adres em@il np na hotmailu czu yahoo Dzwoniłem no USA,D, PL na kierunki 12,32,22 na tpsa i netie. jakośc rozmów poprawna... polecam

Zupełnie za darmo? A gdzie tzw haczyk? Może coś kolega szerzej napisać?

tzw haczyk? nie wszystkie kraje są za darmo.... darmowe rozmowy w USA to nie nowośc,więc nowy operator nie może być gorszy..Programik jest ok,na licencji gnu/gpl wiec nie ma ryzyka

Cytat:
2004-12-16 18:46:19, LeszekTe pisze:
Istnieje mozliwośc darmowych rozmów telefonicznych,na telefony stacjonarne...i to całkiem legalnie BABBLE.NET Rada...warto podac przy rejestracji amerykanski adres em@il np na hotmailu czu yahoo Dzwoniłem no USA,D, PL na kierunki 12,32,22 na tpsa i netie. jakośc rozmów poprawna... polecam

Bo ci uwierze
Tak se za darmo mogę dzownić przez 2 dni
To z z każdym z klubu bym się rozgadał

tak sie składa ze mam ten program .. faktycznie mozna rozmawiac za friko ale oczywiscie ze jest haczyk .. ale zanim o haczyku to po pierwsze program niezbyt wygodny bo lubi sie zaciąć i działa z opóźnieniem .. jakość tez daleka od zwykłego telefonu ... haczyk polega chyba na tym( chyba bo nie mam 100% pewnosci) ze po wykorzystaniu limitu 30 minut opłate za połączenie ponosi .. odbierający połączenie ale jak ktos nie chce narazac kogos na koszty to sposobem na to są co 30 minut zmiany profilu .. no tyle wiem .. szczegółów nie znam bo to mój brat skombinował i instalował ale nie ulega wątpliwości ze działa

eee tam skype chyba lepszy... Rozmowy telefon-telefon nie zastapi internet-telefon. Jakosc nizsza i opoznienia. A do rozmow przez net skype jest najlepszy...

@pabllo_fso
Prosze,nie siej paniki..... jak sobie wyobrażasz obciażenie odbierającego rozmowę kosztami? Poza usługa "poland direct" NIE MA żadnej innej,która by obciązała odbiorcę kosztami! NIE MA!!!

Naprawdę bezpiecznie mozna z tego sofciku korzystać bez narażania siebie ani odbiorcę na rozmowy.
A co do wieszania.... Skonfiguruj sobie poprawnie firewall,nie będzie kłopotu. Lista portów jest na stronie operatora