MotoNews.pl

Prosze o fotki maluszków na licencji fiata(clasik)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hello poszukuje dużej ilości fotek maluszków clasik na licencji fiata, interasują mnie wszelkiego rodzaju fotki i materiały z tymi samochodzikami!!Prosze je przesłać na Rutkus@sojuz.pl z góry wielkie dzinx!!

Co nikt z was niema tekich fotek, a może macie swoje autka zrobione na klasyki to poprosze też fotki na podany adres!!

Tutaj znany klasyk

Cytat:
2004-12-07 21:01:08, MCQUEEN pisze:
Tutaj znany klasyk

co to za klasyk z szerokimi wlotami

dzinx i tylko tak dalej

Cytat:
2004-12-07 16:28:40, Rutkus pisze:
Hello poszukuje dużej ilości fotek maluszków clasik na licencji fiata, interasują mnie wszelkiego rodzaju fotki i materiały z tymi samochodzikami!!Prosze je przesłać na Rutkus@sojuz.pl z góry wielkie dzinx!!

OT Rutkus kupujesz malana wreszcie??

Cytat:
2004-12-07 21:14:21, fulda pisze:
co to za klasyk z szerokimi wlotami

kolego.. to mój rasowy klasyk a.d. 1989

Cytat:
2004-12-07 21:01:08, MCQUEEN pisze:
Tutaj znany klasyk

powiem jedno wypassssssssssssssssssssssssss!! kurcze rispect dla twórcy rzeczonego klasyka! Gdybym takiego miał to bym z niego nie wychodził albo sterczał pod domem i patrzył całe dnie i noce

mój profil

Cytat:
2004-12-07 22:14:43, NAZIK pisze:
mój profil

i do tego słop

Foto niekatualne bo troche zmienił sie wyglad....

Ten szary to jezdzi po wwa przynajmniej cos podobnego pocina fatlne ma te chromy na nadkolach i wloty i klamki a czuczowy to mi sie bardzo podoba bez tych klow na zderzaku i chromow na nadkolach

Maskek wprowadzilem w wizualu tylko 4 zmiany.
- swieze malowanie felg na wiosne i dekielki
- brak antenki.
- wloty boczne z napisem czuczu ( leza gdzies do spolerowania )

Za to w srodku sie ciutke zmienił.....
Kubły juz sa. Czekam na szelki ..... Reczny hydraulik itp itd - taka zabaweczka .
ps. Ja nie wybebeszam srodka - cały bedzie w ładnym obiciu pod kolor kublów...

I nie masz halogenow bo chyba miales

Cytat:
2004-12-07 22:33:29, maskekk pisze:
Ten szary to jezdzi po wwa przynajmniej cos podobnego pocina

Zgadza się, sprzedałem go własnie do warszawy.

OWZ dzięki za słowa uznania. Pewnie gdybym go miał sporo bym już zmienił z jego imagu, ale wtedy mi się podobał taki jaki był

o przypomniało mnie się... Rutkuś wejdz na strone klubową i poszukaj w archiwum zlotu "mister 126p" czy siakoś tak... maluchy są rewelka, jest tam mój ideał.. błekit adriatyku.. dech zapiera!

oki będe szukał, dzinx wszystkim za odpowiedzi. OWZ narazie sie przymierzam ale za jakiś miesiąć może dwa chce już coś kupić!!!

Mój klasyk
Pod tym adresem są zdjęcia mojego klasyka.

czek dys aut:

klasyk z fnf

1234