GSI na hamowni :/

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
chwila prawdy

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

chyba jak na 160.000 przelotu to te 80KM i tak rewelacja....

mi sie wydaje, że strata 4 koników przy przebiegu 160 000 km to jest bardzo dobry wynik, ale widac ile traci sie mocy na LPG .. ogólnie nie wyszło najgorzej

ile mu tam wyszlo momentu??

121,8 przy 4000

-----------------

Panowie
jesli chcecie cokolwiek robic u pana grabowskiego to naprawde

ODRADZAM ... jak najmocniej......

Z przykroscia musze stwierdzic ze do piatku 17.12.br mialem o nim dobre zdanie
wszystko zmienilo sie po moim email'u do pana grabowskiego z prosba o ustosunkowanie sie do paru kwestii ( moich przypuszczen ) . Email dlatego ze niestety na kilkanascie kontaktow z panem Grzegorzem , nie otrzymalem do niego nr telefonu, a tylko do p. Darka.
Sprawa tyczyla sie naprawy glowicy ( docieranie gniazd zaworowych i zaworow )
W sobote odebralem telefon od p. Darka ktory to w ladnych slowach przekazal mi ze.... po moim mailu piatkowym
mam zabierac samochod i grzecznie mowiac "zabieral samochod i wiecej sie nie pokazywal"
Czyli w zakladzie Grabowski Motor Sport masz placic a jesli masz juz jakies zastrzezenia to ... WON !!!
Jesli ktos jest zainteresowany cala korespondencja moja z firma pana Grabowskiego zapraszam na PRIV . przesle tresc moich emaili ( na ktore notabene nie dostalem jeszcze odpowiedzi i chyba juz jej nie dostane )

Po samej wizycie w hamowni chyba nic naszemu autu nie grozi. Szkoda że do wawki tak daleko.

PS. O ile się nie mylę to masz 1,4 i bardzo ciekawi mnie twoja korespondencja. Jakby co to proszę na mail: bocian_se@interia.pl lub GG:251554.

Grabowski zdaje sie jest na liscie FuckUpów ....

pozdr

Tak czy owak uzyskane wyniki uwazam za bardzo dobre Niektóre NOWE silniki wypadały gorzej...

W sumie GSi to najlepiej dopracowane z seryjnych OHVek.
Inna głowica, inny dolot, inny wydech

-----------------