NFSU 2 :))))))))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Powinien to zrobić Wojtek (Speed), ale widzę, ze go gra tak pochłonęła, że zapomniał o tak istotnej rzeczy jak założenie tego topicu, w którym mam nadzieję pochwalicie się autkami z tej kultowej gry więc robię to za Niego

Na dobry początek moje okazy Jak na zdeklarowaną Hyundajkę przystało oczywiście wybór auta był prosty

Kto zgadnie co to

i zdjecie artystyczne

Teraz czas na Was chłopcy i dziewczynki

Stawiam 100$ że to jest hyundai

widzę że zostałem wywołany do odpowiedzi

to siem chwalę

zadowoleni

P.S.

Nikt więcej w to nie gra ????????

Speed, ja będę grał, ale na razie mam full roboty i nie mam czasu...
Ale w przyszłosci na pewno nadrobię

Jedynkę przechodziłem od początku do końca chyba 4 albo 5 razy...

ja przyznam sie ze niestety ale gram Mazda RX-7 to moj wymarzony samochodzik

jest dosc zwrotny, ladny i ma niezlego kopa

a co do zdjec to niestety nie wiem jak mam wam je tu zamiescic ?
musze je wyslac na jakis serwer ???

co do samej gry jest super ale mam takie pytanie ?
czy jak moja mazda jest juz 3 autkiem jakie mam w biezacej rozgrywce i ukonczylem ponad 40% gry to poprzednie dwa autka mozna jakos sprzedac
bo chcialbym odzyskac troche kasy

a jedynke przechodzilem ze 6 razy (5 razy mazda RX-7) i 1 raz nissanem skylinem GTR

Pozdrawiam

Cytat:
2004-12-01 10:43:49, spoon pisze:
...mam takie pytanie ? czy jak moja mazda jest juz 3 autkiem jakie mam w biezacej rozgrywce i ukonczylem ponad 40% gry to poprzednie dwa autka mozna jakos sprzedac bo chcialbym odzyskac troche kasy

wiem, że można stare autka wymienić na nowe.... czy można całkowicie sprzedać to nie wiem... ja przeszłam dopiero 20% gry... a może i mniej nie ma teraz mojego brata to może nadrobię

a u mnie leżą płytki od jakiegoś czasu.. ale nie miałem czasu ich użyć ..a teraz juz nie zdaze nadrobic

Ja już mam do konca tylko 14% i powiem, że najlepiej jezdzi mi sie Nissanem ale ciężko jest oczywiście wszystko na nowicjuszu . Szkoda tylko, że ta gra ma takie wymagania sprzętowe . Na moim starym GF2 Mx400 to miało prawo kiepsko chodzic ale sprawiłem sobie nową karte Radeona 9600 pro i nadal sa problemy . Niestety na kartę za tysiaka mnie nie stac

No jak wiadomo nie wszystko zależy od karty. U mnie na GF4 MX440se (128-bitowa szyna) nie ma właściwie żadnych problemów.

tak jak pisałem niżej u mnie na Duron 700 Mhz, 256 Ramu i karcie Gforce 2 chodzi bez problemu

a ja jeszcze jej nie odpaliłem jakoś po mgr nie moge sie przestawić na używanie kompa w celach rozrywkowych a nie naukowych

zapierniczalem do 4 pier wszy dzien wiadomo

do 4?? cienko ja jak gre zainstalowałem to jak skończyłem (raczej musiałem) to poszedłem prosto do pracy (na 8 mam)

dzisiaj znowu to samo NFSA2