NFS:U2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czym jezdzicie?,ile macie procent gry?

Juz dawno skonczona gierka... Szybko sie nudzi. Jezdzilem Focusem, potem A3 a pod koniec Impreza. A3 zdecydowanie najlepsze

Ja jej nie skończyłem bo się szybko znudziłem bo bardzo przypomina jedynkę, a skończyłem na lexusie, bo supra mnie wkurzała a władowałem tyle kasy, że szkoda gadać. Ale w nfs tylnio napędówki rules.

Najlepsza furka to Supra, mocna, szybka i za...scie przyspiesza.

Cytat:
2004-12-17 16:48:23, Chevrolet pisze:

Fiacior kombi 1.6,procent na razie nie mam,ale będę miał jutro na integracji ZOK w Toruniu

Powinna powstać gra FSO RACING pozdroo

MX5 i A3 na draga. MX5 moze nie jest najszybsza ale nie ma chyba w tej ierce lepiej prowadzacego sie auta. Tam gdzie innymi musze hamowac to MX5 przejezdza na pelnej szybkosci. A gierka jest zdecydowanie za latwa, jak narazie wygrywam 91,5 % wyscigow. Jedynka byla trudniejsza.

A ja jeżdżę Poldefixem dwupaskowcem. W symulatory jazdy samochodem nie gram, bo w porównaniu z prawdziwą jazdą autem są po prostu zbyt nudne i bez wyrazu.

No cóż ja jeżdżę chabrowym Poldasem 1.5 AB. Przyspiesza słabo, hamuje też, elastyczność do niczego i wysokie spalanie jako bonus. Lecz 4 litery wozi w komfortowych warunkach, więc jestem zadowolony

Cytat:
2004-12-17 19:53:23, Grzech pisze:
A ja jeżdżę Poldefixem dwupaskowcem. W symulatory jazdy samochodem nie gram, bo w porównaniu z prawdziwą jazdą autem są po prostu zbyt nudne i bez wyrazu.

a ja gram i lubie grać zwłaszca a NFS Porsche 2000 i CMR 2 (mam bardzo słabego kompa)

i powiem wam ze bardzo podniusła sie moja technika jazdy odkąd mam kierownice do kompa

poprostu wiekrzość poślizgów porafie wyczoc z zalazku wiec i moge mu przeciwdziałac zanim bedzie zle

BodzioT..chcesz sie zmierzyc w CMR2 ??? z miła chęcia przyjme Twoje wyzwanie zobaczymy jaki masz ten poziom pozdroo

Cytat:
2004-12-18 14:23:04, bodziot pisze:
a ja gram i lubie grać zwłaszca a NFS Porsche 2000 i CMR 2 (mam bardzo słabego kompa) i powiem wam ze bardzo podniusła sie moja technika jazdy odkąd mam kierownice do kompa poprostu wiekrzość poślizgów porafie wyczoc z zalazku wiec i moge mu przeciwdziałac zanim bedzie zle

chcesz Bodzio to się zmierzymy w NFS Porsche 2000 ??

Cytat:
2004-12-18 16:26:36, CAr pisze:

hmmm jak mi kupisz/pożyczysz jakieś Porsche (nie musi być z 2000roku) to chetnie się zmierzę

Cytat:
2004-12-17 16:48:23, Chevrolet pisze:

zrywacz pasków,wersja pocztowa

wszystkie procenty wypiłem wczoraj,nad czym strasznie boleję

Cytat:
2004-12-18 16:21:00, MUSTANG pisze:
BodzioT..chcesz sie zmierzyc w CMR2 ??? z miła chęcia przyjme Twoje wyzwanie zobaczymy jaki masz ten poziom pozdroo

w ta gre nie jestem za dobry ale nie jestem tez kiepski bo specjalizuje sie w RWD wiec w tej kategori pobiłem juz kilku AWDowców

wiec

essi cossi czy stratos ????????

Cytat:
2004-12-18 16:26:36, CAr pisze:

w tym jestem dosć dobry bo wramach teningu przed ogólnopoldkim w 3 weekendy przeszedłem prawie cała gre czyli wygrałem wszystkie wyścigi (w tym te nadstandartowe) oraz a w trybie kirowcy fabrycznego zatrzymałem sie na etapie kreciołka GT1 bo nie znalazłem sposobu na zrobienie nim obrotu 360 stopni bo za dobrze sie trzyma

A ja mam NFS U2 od niedawna i przeszedłem akieś 40%, wxcześniej jeździłem Nissanem 240ZX a teraz jeżdzę A4 jest zdecydowanie lepszy od nissana

Cytat:
2004-12-19 15:40:34, bodziot pisze:
w tym jestem dosć dobry bo wramach teningu przed ogólnopoldkim w 3 weekendy przeszedłem prawie cała gre czyli wygrałem wszystkie wyścigi (w tym te nadstandartowe) oraz a w trybie kirowcy fabrycznego zatrzymałem sie na etapie kreciołka GT1 bo nie znalazłem sposobu na zrobienie nim obrotu 360 stopni bo za dobrze sie trzyma

Ja preferuje Peugeot 205, 206, lub Ford Focus pozdroo

Bodziot żeby zrobić 360 stopni trzeba odpowiednio kierą serować najpierw skręcasz i dajesz gaz a następnie w odpowiednim momencie musisz skontrować i to cała filozofia, a jak to przejdziesz i trafisz na następne zadania, to wspomnisz sobie, że był to pikuś.

Cytat:
2004-12-19 16:10:40, LOSOS pisze:
A ja mam NFS U2 od niedawna i przeszedłem akieś 40%, wxcześniej jeździłem Nissanem 240ZX a teraz jeżdzę A4 jest zdecydowanie lepszy od nissana

A3 nie a A4