Wyprzedaż na Towarowej w Warszawie.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Warszawiacy! Podobno na Towarowej jest jakaś wyprzedaż i można tanio kupić różne ciekawe rzeczy. Chciałbym się dowiedzieć czy któryś z Was tam był może i mógłby coś na ten temat więcej powiedzieć.

jutro mam tam coś do załatwieia - napiszę co się dowiedziałem

tzn w poniedzialek

mają nakładki na progi 15pln za komplet - to nie są nakładki "podprogowe" takie sportowe tylko zwyczajne nakładki na próg - poprostu po zamknięciu drzwi nic nie będzie widać. są też nakładki na zderzaki po 5pln oraz jakieś super wypasione dywaniki aluminiowe (gość mówił, że takie jak w windach) ale cena też wypasiona 100pln (w promocji) - to chyba wszystko do naszych autek, szukałem bagażnika dachowego na narty, ale już sprzedali - aha i nr do sklepu: 6317660

Dzięki, że pamiętałeś.

nie ma sprawy - okazało się, że jeszcze mają podnośniki przecenione ze 100 na 40

Mieli dużo fajnych rzeczy ale wszyskie najciekawsze już się rozeszły.Tak mówi kumpel, który tam był w zeszłym tygodniu. Przywiózł sobie spojler na tylną klape za 50 zł. Za późno dostałem cynk żeby tam podjechać. Chciałem zmienić coś w swoim autku po atrakcyjnej cenie jednak widać musze poczekać na kolejną okazje.

Cytat:
2005-01-24 12:04:54, elChopin pisze:
szukałem bagażnika dachowego na narty, ale już sprzedali - aha i nr do sklepu: 6317660

baganik to ci moge pozyczyc jakby co ale tylko baza i uchwyty na narty..box mam ale nie swoj

qbaj - gee, straszne thx - ale chyba nie będę kombinował - jedziemy we 4 więc spokojnie w rękaw wsadzę.

Cytat:
2005-01-26 13:03:35, elChopin pisze:
qbaj - gee, straszne thx - ale chyba nie będę kombinował - jedziemy we 4 więc spokojnie w rękaw wsadzę.

jak bedzie 4 pary nartek (a jak to beda jeszcze carvingi) to wcale nei bedzie tak spokojnie...
Mi sie ledwie zmiescily 2 pary normalne i 2 carvingowe, ale kombinowania bylo sporo, tak ze zastanow sie nad bagaznikiem, jest zdecydowanie wygodniejszy od rekawa

dolaczam sie do opinii dicera.. carvingi jeszcze jak masz wiazania na platformie nie zmieszcza sie w rekaw..ale oczywiscie da sie to obejsc ja jak nie mialem bagaznika wozilem po prostu w srodku..i to nie jest az tak absurdalne jak sie wydaje..kladziesz narty na srodku tak ze tyly leza na podlokietniku i spinasz taka "paczke" pasem srodkowym..w czasach kiedy dlugosc nart zadko przekracza 180cm a czesciej jest to jakies 168 dla faceta to w naszym samochodzie mieszcza sie spokojnie..tyle tylko ze jak wsadzisz narty prosto ze stoku to albo musisz je dokladnie wysuszyc albo miec pokrowce..tak czy owak bagaznik fajna rzecz

dolaczam sie do opinii dicera.. carvingi jeszcze jak masz wiazania na platformie nie zmieszcza sie w rekaw..ale oczywiscie da sie to obejsc ja jak nie mialem bagaznika wozilem po prostu w srodku..i to nie jest az tak absurdalne jak sie wydaje..kladziesz narty na srodku tak ze tyly leza na podlokietniku i spinasz taka "paczke" pasem srodkowym..w czasach kiedy dlugosc nart zadko przekracza 180cm a czesciej jest to jakies 168 dla faceta to w naszym samochodzie mieszcza sie spokojnie..tyle tylko ze jak wsadzisz narty prosto ze stoku to albo musisz je dokladnie wysuszyc albo miec pokrowce..tak czy owak bagaznik fajna rzecz