MotoNews.pl

Komp.pokladowy w e-34

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
hej! mam od paru dni E-34 2l rocznik '88(przedtem E-2. NIe mogę za nic rozszyfrować do czego służy komputer pokładowy. Tak wiem - były podobne tematy, ale nie dotyczące takiego komputera i nie zaspakajające mnie. A - nie wiem jak ustawić datę i godzinę etc. B - nie wiem do czego służą przyciski Zeit i cała reszta. Może ktoś jest w stanie mi napisać krótką instrukcję obsługi lub wskazać miejsce gdzie ową znajdę (do "siódemki" znalazłęm, ale ten komputer jest bardziej rozbudowany niż mój i nie ma jak co ustawić )
Dzięki
PS. Udało mi się ustawić zegarek i ... teraz nie potrafię tego powtórzyć :/ demencja jakaś czy co?

Witam zegarek ustawiasz przy użyciu przycisku od włączania godziny to jak pamiętam pierwszy od lewejna dole przyciśnij dłużej i zacznie mrugać i wtedy ustawiasz a opcja zait to u mnie bo tez mam e34 to jest od webasta przytrzymasz dłużej i sie włącza a jeśli nie masz webasta to pewnie od jakiegoś przewietrzania kabiny albo coś a co do instrukcji to bedzie ciężko sam szukałem i nic z tego pozdro

Jeśli chcesz to mam pełną instrukcje obsługi do e-34 1990, niestety jest w wersji oryginalnej, czyli po niemiecku. Jeśli znasz język to daj znać, coś pomyślimy. Pozdrawiam

Mam zeskanowaną instrukcję do e34 po polsku. Mogę ją podesłać mailem.

Cześć!
Napisałem do Ciebie maila.Jeżeli byś był łaskaw jestem bardzo zainteresowany tą instrukcją.
Robert C.

oj tak! Przyda mi się instrukcja! Po nieco ponad tygodniu jazdy nie wszystko jeszcze rozgryzłem
Pozdrawiam

Bardzo pls dla mnie również. Andrzejql@wp.pl

mogę trochę wyręczyć zyggiego (on mnie nią obdarował) jeśli ktoś jeszcze jej nie dostał to niech zostawi mi wiadomość z mailem to prześlę

ja też chce!!!
Aldik1980@wp.pl

jak będziesz miał e34 to ci wyśle

Cytat:
2005-03-22 23:27:08, piotrfire pisze:
mogę trochę wyręczyć zyggiego (on mnie nią obdarował) jeśli ktoś jeszcze jej nie dostał to niech zostawi mi wiadomość z mailem to prześlę

Kolego, a kto Cie upoważnił do dysponowania moją instrukcją?