MotoNews.pl

Przyciski do szybek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hej!!
Poczytalem troche stare posty z forum i pomyslalem, ze fajnie byloby sobie zalatwic el szybki!!!
Dzis pojechalem do ZOMISU kupilem prowadnice
ale przyciskow od Espero juz nie ma
Ludzie powiedzcie gdzie mozna jakies przyciski kupic!

Popatrz moze w sklepach gdzie maja czesci do espero Bo nic innego mi nie przychodzi do glowy

Zobacz na gieldzie elektronicznej na ul Wolumen w Warszawie.
Pawilon GERARD -autoalarmy, wlaczniki, inne pstryczki. Naljepiej w sobote po poludni, lub niedziela rano.

PZDR

Podobno są na Kotsisa ale po 40 zeta za sztukę. Ździerstwo!

Qrde ludzie może chociaż znacie jakiś dobry szrot na którym dostane te przełączniki!!!?

Cytat:
2003-08-06 00:18:17, KozaQ pisze:
Qrde ludzie może chociaż znacie jakiś dobry szrot na którym dostane te przełączniki!!!?

Chyba nie mówisz tego poważnie? Ten towar idzie jak świeże bułeczki - zapisy, listy społeczne itp.
Nikłe szanse na zakup. Lepiej już chyba odżałować i kupić nowe

Olo - zrob tak jak ja zrobilem u mnie

Sprawuje sie ok - mam tak juz pol roku, guziki uniwersalne z allegro po chyba 10zl

[ wiadomość edytowana przez: kowalma dnia 2004-12-28 20:43:20 ]

Teraz juz jest fotka, wiecej fotek: http://foto.kowalma.com/szybki

wiesz - ja na podobny pomysł wpadłem 4 lata temu.
wywaliłem jako zbędnapoielniczke i mam tam plastik z 2 włacznikami. A teraz chce jeszcze tam włożyc 2 takie same

IMO na upartego wejda w popielniczke cztery guziki

bez sensu - ja juz wole swoj rozwiazanie...

według mnie jedyne sensowne rozwiązanie to wykorzystanie miejsca na przyciski z lewej strony, nakładka na schowek nadaje sie do wąskich Caro, poza tym ogranicza wielkosc tej półeczki a jak ktos ma blokade biegów tam to nie ma miejsca, a pomysł z popielniczką wydaje mi sie delikatnie mówiąc chybiony, wole popielniczke wykorzystac jako schowek na drobne

Cytat:
2004-12-28 21:42:36, pablo_fso pisze:
według mnie jedyne sensowne rozwiązanie to wykorzystanie miejsca na przyciski z lewej strony, nakładka na schowek nadaje sie do wąskich Caro, poza tym ogranicza wielkosc tej półeczki a jak ktos ma blokade biegów tam to nie ma miejsca, a pomysł z popielniczką wydaje mi sie delikatnie mówiąc chybiony, wole popielniczke wykorzystac jako schowek na drobne

Ja juzmam wykorzystane miejsca na przyciski w 100%. Bede niedługo drobabiał kolejne 5
a co do schowka - mam tunel od plusa i tamtą popiołketak wykorzystuję.

OLO dobry pomysł z tym umiejscowieniem przycisków a z czego dorobisz tylne podnośniki

Cytat:
2004-12-28 21:42:36, pablo_fso pisze:

Chcialem umiescic guziki wlasnie w tych wolnych miejscach, ale te ktore posiadam nie wejda tam - sa poprostu za wysokie
Poleczka u mnie odpada wlasnie ze wzgledu na mult-lock, wiec popielniczka to bylo jedyne miejsce gdzie moglem umiescic guziki

Cytat:
2004-12-28 22:20:27, -DLUGI- pisze:
OLO dobry pomysł z tym umiejscowieniem przycisków a z czego dorobisz tylne podnośniki

dzieki.
co do tyłu to mam już zaawansowana koncepcję. a nawet dwie. Jedna prostsza od drugiej
Ale najpierw przeprowadze elektrykę, a później bede sie bawił w sam montaż. Bo jak przeprowadzać to odrazu do ogrz. siedzeń, oswietlenia tyłu kabiny, oświetlenia drzwi tył, podświetlenia klamek wewna dla wysiadajacych nieznających sie na rzeczy, oświetlenia schowka. Jestem maniakiem!

Cytat:
2004-12-28 22:53:52, OLO pisze:
dzieki. co do tyłu to mam już zaawansowana koncepcję. a nawet dwie. Jedna prostsza od drugiej Ale najpierw przeprowadze elektrykę, a później bede sie bawił w sam montaż. Bo jak przeprowadzać to odrazu do ogrz. siedzeń, oswietlenia tyłu kabiny, oświetlenia drzwi tył, podświetlenia klamek wewna dla wysiadajacych nieznających sie na rzeczy, oświetlenia schowka. Jestem maniakiem!

W sumie to faktycznie przy tylu bajerach to najpierw przewody musisz poprowadzić. Ja to tylko na wiosnę chcę w tylnych drzwiach jeszcze wstawić el. podnośniki szyb ale jeszcze nie wiem z czego bo to dorobić.