Zlot w wielkopolsce

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
hej!
jestem tu nowy jak zreszta widac, wiec na wstepie sorry jak zle umiescilem topic i prosze o porawienie w razie czego

mianowicie na innym forum malca planujemy zrobic jakis spocik w WLKP, moze sie ktos z was pod tym podpisze i wspolnie ustalimy date??
daje linka STRONKA O ZLOCIE-SPOCIE

Ja się chętnie zjawie z paroma kumplami. Na pewno było by nas 2-3. Są tu jeszcze ludziska z Poznania, więc napewno ok 15-20 osób by było

Sam jestem ciekawy ile malcy znalazło by sie z WLKP?

Bede na bank

powitac! ja tez chetny na zlocik! a kiedy by to mialo byc?

Ja rowniesz bede na bank.Pozdro

no to pamietajcie 10:00 parking M1 przed norauto 11listopad

owz potwierdza przybycie swoją niebieską rakietą

11 pasi bede na 100%

Jeżeli będe w stanie, wpaść i oczywiście niezgardzicie moją obecnoscią francuzem to postaram sie wlecieć na odwiedzinki

troche kiszka z tym terminem bo rajd jest http://www.aw.mosina.org/

Cytat:
2004-11-02 14:51:32, kisiel_kubol pisze:
troche kiszka z tym terminem bo rajd jest http://www.aw.mosina.org/

patrz odp na tym drugim forum

Mam tekze propozycje zlotu u mnie w Gostyniu na torze kartingowym.Co wy na to.tylko jest jeden problem za wynajem toru chca 500 zl.myslale zeby sie tak zrzuci chociasz na malo czesc i wplacic.to znaczy zeby wjazd na zlot byl platny mysle ze 10 -15 zl starczy.Ja dodatkowo szukam rownierz sponsorow na zlot.jeli jestescie chetni to piszcie.

Galuś jak najbardziej Zlot na torze kartingowym to je to upalanko na całego Byle nie wyszło drożej niż te 10-15zł na łebka

A teraz !!!UWAGA!!!

Jestesmy zmuszeni do zmiany miejscowki, bo akurat pech chciał, że 11tego w M1 bedzie impreza, więc na bank bedzie cały parking zawalony...

Czekam na propozycje. Może na lechu? Bo nie mam aktualnie innych pomysłów. No chyba, że tam gdzie ostanio Galus pomachał niebieskim jak oesa kończył

Cytat:
2004-11-04 19:19:18, Royber pisze:
Galuś jak najbardziej Zlot na torze kartingowym to je to upalanko na całego Byle nie wyszło drożej niż te 10-15zł na łebka A teraz !!!UWAGA!!! Jestesmy zmuszeni do zmiany miejscowki, bo akurat pech chciał, że 11tego w M1 bedzie impreza, więc na bank bedzie cały parking zawalony... Czekam na propozycje. Może na lechu? Bo nie mam aktualnie innych pomysłów. No chyba, że tam gdzie ostanio Galus pomachał niebieskim jak oesa kończył

ale impreza chyba nie bedzie od 10 rano a jak nie to bedzie pewnie miejsc w koncu parkingu od strony browaru tam w narozniku, nigdy tam nikogo nie ma

Cytat:
2004-11-04 13:30:35, Galus pisze:
Mam tekze propozycje zlotu u mnie w Gostyniu na torze kartingowym.Co wy na to.tylko jest jeden problem za wynajem toru chca 500 zl.myslale zeby sie tak zrzuci chociasz na malo czesc i wplacic.to znaczy zeby wjazd na zlot byl platny mysle ze 10 -15 zl starczy.Ja dodatkowo szukam rownierz sponsorow na zlot.jeli jestescie chetni to piszcie.

dla mnie si, jesli zjawilo by sie duzo aut to mozna by to jakos bardziej oficjalnie ze sie tak wyraze czy cos . wtedy moze i sponsorow by sie znalazlo )

No co jest .Nie mam wiecej chetnych na zlot na torze kartingowym.

Cytat:
2004-11-05 13:15:59, Galus pisze:
No co jest .Nie mam wiecej chetnych na zlot na torze kartingowym.

wiesz co myślę, żę 11 to obgadamy bo tak przez net to wiesz, nie każdy zagląda codziennie i czyta stare topici .
pozdro

Co do zlociku na torze jestem za jak tylko bede mógł, chodzi tu o termin i robote to sie pojawie, szkoda że cały czas narazie będe śmigał żabojadem. Ale w planach zakup jaiegoś fiacika!!

witam!!
zapraszam na jakies spotkanko w poznaniu.
moze byc pod m1 lub na lecha a moze tu i tu?
pozdrawiam