MotoNews.pl
2 Zapinajcie pasy to ratuje życie. (75145/27) - PT

Zapinajcie pasy to ratuje życie.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Klik

Tytuł strony

No właśnie o to mi chodziło.

4 lata temu (w styczniu bedzie 5) dachowalem z moim bratem Mercedesem Sprinterem. Mialem zapiete pasy i pod szyja mialem podobna (no troszke mniejsza) sznyte jak na tym pierwszym zdjeciu. Ale gdyby nie pasy to chyba ze mna duzo gorzej...

ale strony pokazujecie... czy wy nie macie smaku??? To ja juz wolalbym na gole dupy popatrzec...

Cytat:
2004-12-21 17:55:52, Voy pisze:
ale strony pokazujecie... czy wy nie macie smaku??? To ja juz wolalbym na gole dupy popatrzec...

Prosze do wyboru do koloru i za darmo

no i od razu lepiej

A wracając do tematu - nie ma to jak kubeł+czteropunkty

po wypadku vazyla zaczalem zapinac. tym bardziej w odkurzaczu, gdzie chroni mnie tylko warstwa tluszczu na brzuchu.

jestescie zdrowo jebnieci

Cytat:
2004-12-21 22:32:00, Corrado pisze:

bo?

a co do pasów... tak się zastanawiam, jak jest z tymi pasami z tyłu. tzn wg przepisów, jeśli sa, to muszą być zapięte, a jak ktoś nie zapnie, to sam płaci - nie kierowca. ale jak nie ma? ja zdemontowałem, bo i tak nigdy nikt nie zapinał. choc znajomy powiedział mi, ze jak chlopcy beda rozgarnieci, to powiedza - ze w tym roczniku juz byly seryjnie z tylu pasy, a ze ja ich nie mam wogole to ich to nie obchodzi i moga cofnac mi dowod... albo przynajmniej wziac w lape...

jak z tym jest waszym zdaniem?

a poki co to jak mnie zatrzymaja i sie przyczepia, to powiem ze takiego kupilem i ze sie nie znam...

Cytat:
2004-12-21 22:40:30, k1cyprys pisze:
a poki co to jak mnie zatrzymaja i sie przyczepia, to powiem ze takiego kupilem i ze sie nie znam...

Nieznajomość przepisów nie zwalnia z ich przestrzegania niestety

[ wiadomość edytowana przez: cebka dnia 2004-12-21 22:47:15 ]

ja w cienkim kaze zapinac jak nie zapomne. w duzym tez zaloze. kolegi bogdana synek nie zapinal i w trakcie ostrego dzwonu cos mu pocielo twarz. bedzie widac. to, ze wszyscy przezyli nie da sie wytlumaczyc naukowo.

w tle to poldek hahahahah

klik

Cytat:
2004-12-21 22:32:00, Corrado pisze:

Nie nie nieeee, my w F&F to jesteśmy zdrowo jebnięci, tutaj są co najwyżej wybitne osobniki i ewentualnie kilku lekko zakręconych .

Cytat:
2004-12-22 00:25:21, Maverick-Junior pisze:
w tle to poldek hahahahah klik

Ja tam widze niezbyt wykształcone małolaty głównie . Ale nie zaprzecze że są tam też meble na tych fotkach i wiele innych ciekawych rzeczy...

Cytat:
2004-12-22 00:50:43, Race_D pisze:
Ja tam widze niezbyt wykształcone małolaty głównie . Ale nie zaprzecze że są tam też meble na tych fotkach i wiele innych ciekawych rzeczy...

Na drugim od góry po prawo widac fajna felgę, tarczę z zaciskiem i chyba sprężyne, słabo widac, bo jakaś gówniara zasłania...

to wy bierzcie felge z zaciskiem a ja ta gowniare