| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Res best memory O-ka | 2004-12-21 09:18:40 Woodzu.... zerknij najpierw do archiwum [ wiadomość edytowana przez: alicia dnia 2004-12-21 18:44:04 ] |
SEBA-OMEGA OMEGA A & VECTRA A Radom | 2004-12-21 10:17:15
Nie Lovato Renzo,tylko LANDI RENZO-najlepsza z II generacji mam taką w C26NE. |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2004-12-21 11:24:06 lovato i landi to praktycznie to samo. najpierw było landi a jego syn założył firme i nazwał ją lovato, lub na odwrót. ale to jwst dosyć dobra marka , a brc w bezpośrednim tłumaczeniu to Brakci Rozumu Człowieku. |
robert_kraków vectra b KRAKÓW | 2004-12-21 12:18:54 zakładaj landi. jak chcesz polecam dobrego gazownika w krakowie. kontakt na priva. nie daj się wrobić w sekwencję albo wtrysk ciągły. niepotrzebne koszty niczym nie usprawiedliwione. c20ne to najlepszy oplowski silnik do gazu i całkowicie starczy II generacja |
freezer Omega B Caravan warszawa | 2004-12-21 14:06:33 Co do landi renzo to mam jedną uwage...
Nie wiem jak to jest z innymi super-gazowymi-firmami, ale u landi'ego są często kłopoty z częściami zamiennymi. Już dwa razy zdażyło mi się czekac po kilka tyg. Ostatnio po 6 tyg. czekania na jakąs pierdułkę do reduktora, po prostu kupiłem nowy reduktor... Przez ten czas jeździłem na benzynie, więc w końcu bardziej się opłacało niż czekac kolejne x tygodni. Moze mam pecha, a moze landi renzo tak ma. W kazdym razie to też warto być moze brac pod uwagę. |
kielkac | 2004-12-22 19:53:57 znowu o wyzszosci swiat jednych nad drugimi?
zaloz sobie 2 generacje jakiejkolwiek znanej firmy. moze byc lovato, moze brc, moze elpigaz (taka mam ja). jesli masz male przebiegi na krotkich odcinkach, to nie daj sobie zalozyc sterownika, ktory przelacza na gaz automatycznie po osiagnieciu przez parownik okreslownej temperatury, bo bedziesz jezdzil wylacznie na benzynie... ja mam przelaczenie przy obrotach rzedu 1500 (mozna to w pewnym zakresie regulowac, ale nie widze takiej potrzeby) i jest ok. jezdze podobnie jak ty. male odcinki, wiecznie zimny silnik... |