Słynny Esperak

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ostatnio widzialem na Nowym Swiecie posla Maciarewicza jak smigal Espero takze macie szanse na membera w komisji sledczej

pozdr

Cytat:
2005-04-04 01:03:55, thaniel pisze:
Ostatnio widzialem na Nowym Swiecie posla Maciarewicza jak smigal Espero takze macie szanse na membera w komisji sledczej pozdr

niestety..to zadna nobilitacja

Cytat:
2005-04-04 02:26:26, qbaj pisze:
niestety..to zadna nobilitacja

Zgadzam sie.

O kurwa trzeba bedzie fure sprzedac

Cytat:
2005-04-04 09:46:34, Jadzwin pisze:
O kurwa trzeba bedzie fure sprzedac

True, true...
Też się przywiązałem do Esperynki, ale teraz...

Pozdrawiam - SpeedR

Więc zamiast sprzedawać nasze samochody (tez będe musiał) trzeba zastosować "radykalne rozwiązanie alternatywne" tzn.: pozbawić TEGO właściciela jego samochodu (lub odwrotnie wg upodobania). Sposób wykonania pozostawiam inwencji Grupy Warszawskiej.

Tylko uwaga - nie uszkodźcie esperaczka....

[ wiadomość edytowana przez: Navi dnia 2005-04-04 23:04:27 ]

Cytat:
2005-04-04 23:04:09, Navi pisze:
Więc zamiast sprzedawać nasze samochody (tez będe musiał) trzeba zastosować "radykalne rozwiązanie alternatywne" tzn.: pozbawić TEGO właściciela jego samochodu (lub odwrotnie wg upodobania). Sposób wykonania pozostawiam inwencji Grupy Warszawskiej. Tylko uwaga - nie uszkodźcie esperaczka.... [ wiadomość edytowana przez: Navi dnia 2005-04-04 23:04:27 ]

daj nam 24 h

przede wszystkim, to Macierewicza....
Swoją drogą - rozmawiał któryś z Was z Nim?
Bardzo łatwo przypiąc łatkę, a to naprawdę porządny człowiek.
Pozdr. P.

ja kiedyś rozmawiałem z macierewiczem - live to jeszcze większy oszołom niż w tv. Wszędzie wietrzy spiski, nawet jak mu miejsce parkingowe zajeli (mieszkał kiedyś na potoku) to dopatrywał sie w tym ataku czerwonych na jego osobe.
Podrecznikowy przykład kabotyna

Odnośnie jego espraka - rok prod 1997, wiśniowy, 1.5GLX ze wspomaganiem.
Tylko że on go dawno sprzedał!!!!

Cytat:
2005-04-05 00:36:00, pyrekcb pisze:
przede wszystkim, to Macierewicza.... Swoją drogą - rozmawiał któryś z Was z Nim? Bardzo łatwo przypiąc łatkę, a to naprawdę porządny człowiek. Pozdr. P.

kabotyn i żydzisko

Miałem kiedyś znajomego pychiatrę. Jak zobaczył w TV wywiad z Maciarewiczem to na podsatwie gestykulacji i mimiki podał nazwę jednostki chorobowej... ( nie pamiętam już jakiej a nie chcę zgadywać).
To było na poważnie.

dokładnie - ktoś taki nie może być zdrowy psyhicznie.
Fajnie to określił lechu - nie powtórze dokładnie, ale szło to mniej więcej tak - "ten oszołom od rydzyka" i drugie "macierewicz to chyba w głowe kiedyś dostał"

a i jeszcze jedna wypowiedź lecha, pod którą podpisuje się obiema "rękyma i nogyma"
"gdzie był macierewicz, gdzie był giertych kiedy walczyliśmy"
To prawda, gdzie były te dwa debile, kiedy solidarność przepychała sie z pzpr?
np ojciec giertycha pomagał przygotować jaruzelskiemu stan wojenny

Cytat:
2005-04-05 19:06:35, Tomek-Mydlowski pisze:
a i jeszcze jedna wypowiedź lecha, pod którą podpisuje się obiema "rękyma i nogyma" "gdzie był macierewicz, gdzie był giertych kiedy walczyliśmy" To prawda, gdzie były te dwa debile, kiedy solidarność przepychała sie z pzpr? np ojciec giertycha pomagał przygotować jaruzelskiemu stan wojenny

już Ci spiesze z wyjaśnieniem Macierewicz był Ministrem spraw wewnętrznych w rządzie Olszewskiego, który to słynny lechu (bolek) obalił. Może nie każdy wie dlaczego, a no być może dlatego że porządnie wzięli się za lustrację. Jestem pewien tego że jakby lechu nie obalił tego rządu w Polsce wiodłoby się nam o wiele lepiej ot co.

Jeżeli chodzi o Giertych to nie wiem dokładnie ale on jest na arenie politycznej stosunkowo niedługo więc myślę że nie mógł nic zrobić w tamtych czasach, co z tego że jego ojciec był, jego ojciec to jego ojciec a on to on!

Cytat:
2005-04-05 21:54:13, teltom pisze:
już Ci spiesze z wyjaśnieniem Macierewicz był Ministrem spraw wewnętrznych w rządzie Olszewskiego, który to słynny lechu (bolek) obalił.

już Ci śpiesze z wyjasnieniem - Maciereicz zaczął robić rewolucje rzucając bzdurnymi podrobionymi przez UB teczkami......

.....co może Jan Nowak Jeziorański też kapował dla ZSRR, a może Karol Wojtyła?

Cytat:
Może nie każdy wie dlaczego, a no być może dlatego że porządnie wzięli się za lustrację. Jestem pewien tego że jakby lechu nie obalił tego rządu w Polsce wiodłoby się nam o wiele lepiej ot co.

Właśnie działania kabotyna macierewicza skutecznie lustracje wyhamowały. BO komuchy zaczeli sie zasłaniać - że skoro na Nowaka teczke podrobili, to na nich też.

Cytat:
Jeżeli chodzi o Giertych to nie wiem dokładnie ale on jest na arenie politycznej stosunkowo niedługo więc myślę że nie mógł nic zrobić w tamtych czasach, co z tego że jego ojciec był, jego ojciec to jego ojciec a on to on!

Jego ojciec ma startować na prezydenta polski z ramienia jego partii. Mało tego siedzi sobie w brukseli jako europoseł LPR .....

Ponawiam moje pytanie - kim za komuny był macierewicz?
Wałęse znał cały świat, Michnika, Kuronia, Mazowieckiego, Frasynikua.
Macierewicz był zerem, jest nim nadal i zerem umrze...przepraszam zdechnie

Jako światowej sławy psychiatra, to nie mam ani cienia podejrzenia co do szroko rozumianego i głęboce zaawansowanego OSZOŁOMSTWA iwiecznej teorii spisku Pana M.

Boże broń przed takimi wynaturzeniami

P.S.

Za wczasu przepraszam za błędy
Ale przypominam od razu niektórym o mojej ortograficznej ułomności oraz o fakcie pisania na przenośnym sprzęcie leżacym na poduszce....

Sami rozumiecie

Panowie a ja wam powiem ze mamy przejebane bo pewnie pan M. (Boze chron polske), z panem G. (Boze chron polske) juz nam pozakladali teczki i jak tylko przejma wladze i obala demokracje za pomoca specjalnych komisji i sadow politycznych (Boze chron polske) to bedziemy jednymi z pierwzych ktorzy trafia do obozow pracy by budowac IV RP ku chwale oszolomstwa Polskiego

Pozdr
Jadzwin

na sybir nas ześlą

Cytat:
2005-04-06 11:48:38, Jadzwin pisze:
Panowie a ja wam powiem ze mamy przejebane bo pewnie pan M. (Boze chron polske), z panem G. (Boze chron polske) juz nam pozakladali teczki i jak tylko przejma wladze i obala demokracje za pomoca specjalnych komisji i sadow politycznych (Boze chron polske) to bedziemy jednymi z pierwzych ktorzy trafia do obozow pracy by budowac IV RP ku chwale oszolomstwa Polskiego Pozdr Jadzwin

Ja nie chce....