Jaki doradzicie mi akumlator do mojego Espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Niestety mój Bosch pada i rozglądam się za nowym akumulatorem za dobrą cene. Jaki kupić i ile Ah?

Centra.

Pojemność jak fabryczny

Stawiam na CENTRĘ !!
Z pojemnoscia nie ma co przeginac - coś seryjnego wystarczy

Varta i kropka.

Cytat:
2004-12-12 21:42:09, Marespero pisze:
Niestety mój Bosch pada i rozglądam się za nowym akumulatorem za dobrą cene. Jaki kupić i ile Ah?

Wszystko zależy na ile Cię stać??...
Moze to dziwne ale kilku moich kumpli bardzo chwalą, /a jeżdzą chyba trzeci sezon/ - MAXIMUSY z "Janmoru" /czy jakoś tak/....jeżdżą dieslami / z tego 2 to starsze modele więc potrzebują więcej by ruszyć. Zapłacili ponoć stosunkowo niewiele, a akusie spisują się super!

Dla porównania:
Do służbowej duużej maszyny kupiliśmy 2,5 roku temu piękny, DROGI i duży 110Ah /pojemność zgodna z instrukcją auta/ BOSCH SILVER ....wczesną jesienią tego roku przeszedł do historii .... kompletny szajs!

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2004-12-13 08:35:06 ]

Tylko Centra/Exide. Potrafi przeżyć całkowite zamrożenie elektrolitu w temp. minus 20 st.C.

Temat wałkowany z pięć razy:

Polecam ten wątek:
http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=28459&c=26&f=17&hq=centra&start=20

Jeśli nie chce Ci się czytać, to podsumowanie ujmę w jednym słowie: CENTRA.

Cytat:
Tylko Centra/Exide. Potrafi przeżyć całkowite zamrożenie elektrolitu w temp. minus 20 st.C.

przezyc...??? ja odpalalem przy -24 st.C - akum. oryginalny

Cytat:
2004-12-14 17:53:15, rjsunset pisze:
przezyc...??? ja odpalalem przy -24 st.C - akum. oryginalny

Piotr-kowi chodzio o to, że jego akumulator po całkowitym wyładowaniu i zamarnięciu elektrolitu nadal żyje.
Sprawny i naładowany akumulator nie zamarznie w temp. -24 stopni.

Cytat:
2004-12-14 08:22:09, -JACO- pisze:
Temat wałkowany z pięć razy:

http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=28459&c=26&f=17

Delkor ... trudnodostepny... na sląsku jeszczen ie znalazłem takich nigdzie mój trzyma juz 6 rok... bez zadnych problemów (tfu...zeby nie zapeszyc...)

Cześć,

Gdzie w Warszawie dostać najtaniej akumulaot Centry bądź ZAP do Espero ?
PZDR
Bojkot

ja kupilem swoj w makro. Centry. oddalem swoj delcora i dali mi za niego 30 zl za kazdy stary akumulator daja

Polecam Centra Futura równie bezobsługowa i niezawodna jak Delkor.