MotoNews.pl
4 Idą święta moi mili:)) (74848/0) - PT

Idą święta moi mili:))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W związku z tym, chciałbym Wam wszystkim życzyć wszelkiej pomyślności, mało pracy dużo pieniędzy, zdrowej wątroby , ślepych policjantów, popsutych suszarek i innej swołoczy pomiarowej, dróg wyłącznie ze słusznie się nam należącym pierwszeństwem przejazdu,
żonatym żeby nie latali ze śmieciami , kawalerom, żeby się wreszcie ożenili i przestali wzbudzać zazdrość , tym co mają dzieci jeszcze jednego, tym co nie mają od razu bliźniaki, żeby sobie głowy nie zawracali robieniem na raty ,
rzetelnych mechaników, tanich części , taniej benzyny żeby wyrzucić gassss , oraz wszystkiego co stanowi Wasze skryte marzenia i tęsknoty z wyjątkiem tych oczywiście co by mogły innym szkodzić
Jeszcze raz serdecznie Was pozdrawiam i życzę żebyśmy się spotkali w jak najliczniejszym składzie na LOB PARTY.

Janusz

mam nadzieję, że nie ma kłopotu z tym, że i ja dolączę się di życzeń świątecznych Janusza...

ponadto: wszystkiego czego chcecie, żeby było wam życzone, dużo zdrowia dla was, waszych bliskich, a także dla...Bestii, abyśy wszyscy w tym samym skladzie wjechali w nowy rok!!

pozdrawiam i wesołych świat

olo

również dołączam sie dol życzeń świątecznych dla was wszystkich kochani i dla waszych najbliższych. spokojnych i rodzinnych świąt oraz udanego nowego roku. życzy fomin z rodzinką

Tak, tak... idą Święta i coraz mniej czasu, żeby zajrzeć na Forum - bieganie po sklepach, no bo jak odmówić kochanej żonie , porządki, trzepanko dywanów, a i Omesi też się należy trochę uwagi...
Ja również życzę wszystkim Klubowiczom, ale także innym zainteresowanym, którzy zaglądają na nasze Forum:

Wesołych Świąt

bogatego Mikołaja i pełnych brzuszków

I ja się dołączam do życzeń.
Wierzę, iz z tym świętami nie będziecie martwić się o przyszlość, czego WAM serdecznie życzę.

Cóż pozostało tylko życzyć wszystkiego naj...

I jeszcze... naj, naj...

Wszystkiego Naj dla całego grona LOB

Mikołaj

[ wiadomość edytowana przez: SEBA-OMEGA dnia 2004-12-20 09:27:50 ]

Tak tak, Święta już blisko więc podpowiadam jak uśmiercić karpia

Bicie na chama
Młotek: ogłuszenie połączone ze zmiażdżeniem czaszki.
Tasak: odcięcie głowy.
Bicie na tchórza (unikanie walki)
Do wanny z karpiem wrzuca się włączoną suszarkę do włosów. Zaleca się jednak, żeby podczas stosowania tej metody nie przebywać w wannie i upewnić się, że podłoga jest sucha.
Bicie psychologiczne
Podchodzi się do wanny, w której beztrosko pływa karp i znienacka pokazuje mu się kalendarz z zakreśloną czerwonym pisakiem datą 24 grudnia (99,9% karpi mrze na zawał).
Gry wojenne
Do wanny wrzucasz petardę.
Bicie damskie
Wyciągasz korek z wanny i wychodzisz do sąsiadki lub na papierosa.
Bicie niesportowe
Idąc do domu z karpiem w siatce udajesz, że niechcący wypada ci ta siatka pod nadjeżdżający autobus.
Bicie koleżeńskie
Wypijasz z karpiem flaszkę i tłumaczysz mu, że on nie ma już po co żyć, bo jego rybeńka puszcza się z innym w sąsiedniej centrali rybnej.

wszystkiego dobrego dla Was i Wszych rodzin

Pozwalam sobie dołączyć się do życzeń.Zycze Wam tego co poniżej Szanowni Koledzy a nawet jeszcze więcej

coz można wiecej dodac wszystko powiedziane. dolaczam sie do zyczen i abysmy wszyscy zdrowi byli, aby wasze marzenia sie spelnialy i wszystkiego czego sobie zapragniecie.

I ja też życzę Wam Wszystkiego Najlepszego. Dbajcie o swoje rodziny, siebie i oczywiście o Bestie. I nie forsujcie się zbyt mocno - żeby Wam się materiał genetyczny nie skończył

Chodz dlaeko od domu i steskiony za Bestyjkami oraz ich wlascicielami ,włascicielkami ) zycze wam w te swieta duzo zdrowia szczescia ciepła rodzinnego spełnienia marzen wymarzonej omesi i tego czego sami pragniecie przesyła z jednostki Sudeckiego Odziału Strazy Granicznej --WoSiU

Cho, cho, cho
Wesołych, pogodnych i radosnych świąt dla wszystkich i ich rodzin a w nowym roku samych pomyślności i spełnienia marzeń i oby nasze bestie służyły nam długo i bezawaryjnie
Wszystkiego naj!

[ wiadomość edytowana przez: Lejkers dnia 2004-12-20 16:42:08 ]

Ano idą ,idą i znowu roczek minie, więc świętujmy aż odcinacz zagra "cicha noc...."
pozdro DanDan

http://www.banditos.info/speles/sobersanta2.swf

witam
Ja również chciałem się dołączyć do życzeń, zatem:
wszystkiego dobrego!

Wszystkie najlepszego, radosnych i spokojnych Świąt i najlepszego w Nowym Roku - coby Omesie się nikomu nie psuły

a nuż w Wigilie auto przemówi )
Życzę zdrowia, zero awarii i samej rozkoszy z jazdy autem, częstych zlotów i radości do życzeń dołącza się młodszy szkodnik Ania, która stwierdziła , że Oma to pięne auto ))

I ja składam Wam najserdeczniejsze życzenia, dużo spokoju i pogody ducha

Krzysztof