Co oznacza Motorduck sensor na wyświetlaczu czy jakoś tak??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pojawił mi się taki napis i od tego czasu zaczęły się wszystko chrzanić miedzi innymi problem z ako i gaśnięciem samochoduma moze ktoś wyjaśnienie wszystkich pojawiających sie komunikątów??jak tak to poproszę na maila skoczek22@o2.pl[addsig]

motordruck - cisnienie motoru sensor - czujnik

proszę o bardziej konkretną odpowiedź,to mi nic nie pomaga

poszukaj na forum, sam gdzies podawałem link do strony z komunikatami OBC.

znalazłem ten post,ale nie znalazłem tego na tej stronie,być może nie wiem gdzie tego szukaćbo w opisie obc nie ma takiego komunikatu

siedziałem dzis na necie kilka godzin i szukałem tego komunikatu. nic poza instrukcją od jakiejść włoaskiej maszyny nie znalazłem. motordruck to wg tego co tam napisali to ciśnienie silnika. jednostka jest bar, czyli naprawdę chodzi o ciśnienie. ale teraz o które? ciśnienie sprężania? chyba nie bo gdzie czujniki? ciśnienie oleju? od tego sa inne komunikaty i wskaźniki. hmmm, może chodzi o spore przedmuch przez pierścionki i może jest jakiś czujnik ciśnienia w skrzyni korbowej. sam nie wiem. moze juz sie ktoś z czyms takim spotkał. nie ma nawet tego komunikatu w instrukcji od obc. szukałem na kilku stronach i nic. chętnie się dowiem co to oznacza, o które to ciśnienie chodzi.
pozdrawiam

Ja również chętnie się dowiem,może to mi pomoże wyjaśnić co się dzieje z moim samochodem