MotoNews.pl
12M 535i rekin - czy warto kupić?? (71165/0) - PT

M 535i rekin - czy warto kupić??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam do was pytanko?? Jak sadzicie czy warto kupic taki samochod za 6 tys zł?? Auto ma gaz, nie ma zadnych dziur, nie jest zniszczone z zewnatrz ani nie ma śladów jakichs powaznych dzwonów, sportowe zawieszenie, felgi 17', motor cyka ładnie nie ma wycueków, rocznik '86. Pytanie tylko: jak z dostępnością części i ich cenami i jakies typowe drogie awarie lub charakterystyczne zuzyte elementy jeśli ktoś sie orientuje??? Zanzaczam, że nie jest to m5 rekin 286 KM tylko model słabszy. Pozdro!

WARTO! z pewnością przeżyje jeszcze nie jedno e-34 czy e-36. tylko to spalanie. benzyny około 15 litrów w mieście, ale jaka przyjemność z jazdy. jak ją kupisz to daj znać. spróbuj sie jeszcze potargować, teraz e-28 nie bardzo się sprzedają z racji mozliwości sciągnięcia czegoś nowszego z zachodu w takiej cenie. jednak rekin to rekin. kupisz i nie pożałujesz.
pozdrawiam

Z pewnością warto! Jeden mój friend kupił taką w podobnej cenie i dokupił instalacje podtlenku azotu (gdzież pod Warszawą) za około 1600zł i teraz potrafi upokorzyć nią niejednego kierowce nowego merola.

Warto z całą pewnością, jeśli tylko stan jest zadowalający. Miałem taki samochód, w ciągu roku przejechałem nim po Polsce ponad 130 tys (taką miałem wtedy pracę a kupiłem z oryginalnym przebiegiem 185 tys km) i przez ten czas auto miało JEDNĄ nieoczekiwaną awarię. Szkoda że później nastąpił crash... Ale sentyment pozostał. Teraz mamy e34 i Explorera, ale ja sie przymierzam powoli do jakiegoś extra e23. Najpiękniejsze auto świata. No, może e24 troszkę ładniejsza...