Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Woleczek Alfa Romeo Giulietta ... Krosno | 2004-11-21 20:17:49 Mam do was pytanko?? Jak sadzicie czy warto kupic taki samochod za 6 tys zł?? Auto ma gaz, nie ma zadnych dziur, nie jest zniszczone z zewnatrz ani nie ma śladów jakichs powaznych dzwonów, sportowe zawieszenie, felgi 17', motor cyka ładnie nie ma wycueków, rocznik '86. Pytanie tylko: jak z dostępnością części i ich cenami i jakies typowe drogie awarie lub charakterystyczne zuzyte elementy jeśli ktoś sie orientuje??? Zanzaczam, że nie jest to m5 rekin 286 KM tylko model słabszy. Pozdro! |
![]() MARCIN_RADOM BMW Member BMW E-28 525i, E34 5 ... RADOM | 2004-11-22 09:38:41 WARTO! z pewnością przeżyje jeszcze nie jedno e-34 czy e-36. tylko to spalanie. benzyny około 15 litrów w mieście, ale jaka przyjemność z jazdy. jak ją kupisz to daj znać. spróbuj sie jeszcze potargować, teraz e-28 nie bardzo się sprzedają z racji mozliwości sciągnięcia czegoś nowszego z zachodu w takiej cenie. jednak rekin to rekin. kupisz i nie pożałujesz.
pozdrawiam |
![]() yony BMW Friend BMW e34 520i 24V Warszawa | 2004-12-22 12:56:02 Warto z całą pewnością, jeśli tylko stan jest zadowalający. Miałem taki samochód, w ciągu roku przejechałem nim po Polsce ponad 130 tys (taką miałem wtedy pracę ![]() ![]() ![]() |