IX SRS (11.12) & VI el M.T. (12.12)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak powszechnie wiadomo 11 grudnia rozegrana zostanie IX edycja Studenckiego Rajdu Samochodowego, a dzień później ostatnia eliminacja Mistrzostw Tychów. Jak dla mnie to rewelacyjny układ to to nie jest. Bankowo jade Tychy, a nad SRSem się jeszcze zastanowie, bo niestety poczciwy kaszel może nie wytrzymać (budżet zresztą też) tylu kilometrów oesowych jechanych przez jeden weekend
W każdym bądź razie obojętnie gdzie bym startował to licze na prawdziwie zimową aure
A wy jakie macie plany na ten weekend?

[ wiadomość edytowana przez: layer dnia 2004-11-13 04:06:21 ]

[ wiadomość edytowana przez: layer dnia 2004-11-13 04:06:46 ]

My Tychy jedziemy na 100% a start w SRS-ie zalezy od budzetu ( chyba jak u kazdego ). Tez mam nadzieje sniegu juz bedzie hehehe

Pozdrawiam

Moze uda mi sie kumpla wyciagnac, a jesli nie to niepotrzebuje ktos pilota??? DOrzucam sie do startu. Schudłem ostatnimi czasy

Ja tez jade!!! Ale chyba raczej jedna z tych 2 imprez, a która to jeszcze nie wiem.

Cieżki wybor.... ale po ostatniej szczesliwej passie + jak sie udadza opady sniegu... to jade SRS... mało mocy i zimowe warunki sprzyjaja wysokim pozycjom.... a jest kilka osob, ktore bardzo chce objechac....

Jeśli do tego czasu dostane nowy silnik (a wszystko na to wskazuje) to jade obie imprezy....

Witam. Dostałem dzisiaj mejla z Sekcji Rajdowej. Oto kilka istotniejszych nie podanych wcześniej informacji :
Rajd rozpocznie się o godz. 9.00 pod Nową Halą OSiR przy ul.Kaszubskiej, skąd na trasę wyruszy pierwsza załoga. Próby sportowe (3 odcinki, z tego 2 przejeżdżane dwukrotnie) zlokalizowane będą na doskonale już znanych obiektach: okolicach Stadionu OSiR, terenie firm "Kanak" - "Ekogum" oraz
niezwykle popularnym "Radanie.
Tegoroczną nowością SRS jest KLASA HISTORYCZNA, w której będą klasyfikowane samochody wyprodukowane przed rokiem 1984 (z 1984 włącznie). Zapraszamy właścicieli klasyków!
Zgłoszenia składać można telefonicznie (numery poniżej), mailem:rallysekcja@op.pl lub osobiście na portierni Nowej Hali OSiRu do 10 grudnia.
Wpisowe wynosi 35zł dla studentów Politechniki Śląskiej (za okazaniem ważnej
legitymacji) oraz 55zł dla pozostałych uczestników.
Dodatkowe informacje można uzyskać pod nr tel.: 606-245-270, 693-133-679

pozdrawiam

ja niestety nigdzie nie mogę jechać

po pierwsze nie mam za co
po drugie nie mam czym

może kiedyś jak będzie za co
zobaczymy

na razie jestem na rajdowej emeryturze
zresztą tak jak mój kaszel

pozdrawiam wszystkich

Ja z kumplem juz wybrałem SRS, a czym to zobaczycie jak bedziecie

Jedziemy na SRS tak jak w maju wszyscy razem??

a nie potrzebuje ktos pilota na SRS??
bo jak co to ja moge jechać jako pilot

pozdrawiam
dave-rallymaniak

Ja jeśli pojade coś, to na pewno SRS. Jesłi chodzi o pogode, to ta z 7 edycji była OK

hm mam pytanko wie ktos moze ile bedzie do pzejechania km i jakiej nawierzchni???

Bo moze sie wybiore ten 1 raz wkońcu chodzi mi o SRS

dzieki za odp i pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Pulpit dnia 2004-11-30 11:01:42 ]

Ile bedzie do przejechania to ciezko wyczuć, ale jak na 5 prób (wszystkie sa w okolicy Gliwic) to licze na jakieś 50km, moze troche wiecej.
Co do prób to jak zwykle asfalt, Kanak i OSiR, i mini oes na radanie z fragmentami szutrowymi. Oczywiscie jesli nie bedzie sniegu.

Pulpit: jeśli zdecydowałbyś się jechać na srs to daj znać bo mieszkamy nie daleko siebie i moglibyśmy się spotkac gdzieś po drodze i jechać razem (bedzie "raźniej" ) mój kom 504262901

Co do wyjazdu, to sie jeszcze umowimy.

Kto jedzie?? Skad jedziecie?? o której? I czy ma ktos miejsce w aucie dla mnie??

Wyjazd na SRS o 06:00, a na tor Fiata o 08:00. Oczywiście spod Daty

ja bede napewno i startuje Lada 2107 narazie seria ale potem to ??!!!

WItam. Kilka fotek z SRS'u. Niestety było zimno i baterie w aparacie poszły szybko:

http://dooh.virtu.pl/9SRS

Pozdry dla filipa

witam masz moze foty takiej szerej lady