Ceny części do Ładzi na Ukrainie...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
jak w wielu miejscach tak i u mnnie często można spotkać "handlarzy zza buga".
pomyślałem sobie czemu nie mogliby mi oni poprzywozić jakiś części
do mojej samarki. I teraz proszę powiedzcie mi jaka jest przebitka cenowa i ile mógłbym im dać za np. nowa chłodnice, nagrzewnice, może jakieś amorki??
a jeśli ta współpraca międzynarodowa by sie powiodła i doszła d oskutku to może i deseczka od baltica

[ wiadomość edytowana przez: szymo_n dnia 2006-03-05 22:19:41 ]

i wiesz juz cos jakie sa tam ceny??

no nie:/ jeszcze się nie orientowałem sam, liczyłem trochę na to że może ktoś z Klubowiczów ma jakieś rozeznianie.
a jeśli tylko zobaczę gdzieś w okolicy na bazarku jakimś ludzi zza Buga to się spytam i postaram się podzielić z Wami tymi rewelacjami.
tym czasem idę na Majewskiego
pozdro 600

A nie wiesz przypadkiem dlaczego ukraincy wykupuja w polsce Łady w Lublinie za 2107 płaca od 400 do 1000zł i wywoza na ukraine.Ogólnie z tego co wiem od Jasia to poniektóre rzeczy sie opłaca jechac na ukraine ale jak chcesz dokładnie wiedziec to wal na priv do Jasia on da ci konkretna odpowiedz zreszta przywoził kierownice sportowe i deski od baltica dla naszych klubowiczów

wlasnie zbieram pieniadze na wyjazd do ukrainy po jakies czesci do samary,nie wiem dokladnie jaka jest przebitka ale jest duuzo taniej! zamierzam kupic nowa deske rozdzielcza(wysoka),kierownice,ospojlerowanie boczne (raczej tylko ze wyglada dobrze),jakis ciekawy grill,zderzak,a takze tytanowe felgi 5 ramienne(nie widzialem w polsce).Co do skupu samochodow Lada przez ludzi z ukrainy to sam sprzedalem juz 3 Lady.Oni niezle z tego maja,na ile wiem za moja 2106 z rozwalonym zawieszeniem i po dzwonie na granicy maja czyste 500 euro (sprzedalem za 400zl),to samo bylo z nastepna 2106,po dzwonie,800zl dla mnie-wyciagaja 600-700 euro,za Samare miesiac temu lekko po zderzeniu dostalem 500zl i wszyscy sa zadowoleni

gavrik to daj cynk jak bedziesz wiedzial jakie ceny sa ok?

ok nie ma sprawy,zostaw nr jakis albo gg

Szkoda, że nie poruszyliście sprawy tydzień temu, bo mój znajomy profesor pojechał we w poniedziałek do Kijowa. Jeśli wyjazd będzie na wakacje to ja jestem otwarty na propozycje.
DEx

2757241 nr gg