Uwazajcie na snieg - czyli Zajezdnia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisaij jechalem o 17,25 na zajezdni bylem potrenowac poldkiem .....
Przyjechał chłopaczek 20 - 25 lat z dziewczyna i pokazuje co potrafi jego peugeot 305 jak sie później okazało jego taty....
Wiec leci bokiem .... koło w dziure i boczek ....... Cud ze dachu nie było wyskoczył koles z Elki i leci podjechałem pytam czy ok ...
chłopak wystraszony prosi by nie dzwonic po policje itp .... Wspólnymi siłami auto wróciło na koła i pojechał koles mocno wystraszony ....
Uwazajcie na seryjnym zawiasie co robicie ..... I nie róbcie tego na zajezdni tam tylko mozna sie zabic ....

spróbuje to rano przeczytać bo teraz niemoge zczajić o co chodzi.
pa.
M

aaaaatam czuczu przesadzasz, a jesli ty nie lezales na boku to znaczy ze zbyt slabe boki zapinales Jest tam pare dziur ale to trzeba byc nienormalnym zeby w nie wjechac bokiem, jak widac sa tacy. Ja rowniez nie polecam zajezdni, polecam terase pod wiaduktem kolo budowlanki.

Facet szczelił pugiem na bok bo mial seryjny zawias i brak umiejetnosci

W zime seryjny zawias jest jak najbardziej ok, niestety zdrowego rozsadku jeszcze nie dolaczaja do samochodow.

Tomeq neiwidziales w schowku napisu.
Bij głowa az przejdzie glupota

Jak lecisz bokiem i wpadniesz w dziure taka jak na zajezdni sa to czy masz seryjne zawieszenie czy super sztywne to nie ma az takiej roznicy.

Praw fizyki sie nie oszuka a zawieszenie w tym przypadku nic nie pomoze.

A swoja droga to koles bedzie mial ladny sajgon w domciu od tatusia

Tatrusiu jechalem na drodze i wyskoczyła sarna i na bok mnie powalilo jak recznym sie ratowałem

To sie tatus ucieszy jak sie dowie co synalek wyprawial

Chyba ze mial auto kasko to wtedy ja bym skakal ze szczescia Nie ma to jak rozwalic auto i dostac 15tys z czego 10tys zostaje w kieszeni

Znam takich ludzi co lubia pokazac a na dobre to im nie wyszło albo kolo felga albo daszek ale coz na to poradzic

Aj Czu sam jestes miekkie zawieszenie .

Musialby jechac na kulach a nie oponach zeby go nie podbilo , roznica moze byc tylko pozniej, jak juz przekoziolkuje i wraca znowu na kola po 360 stopniach, to wtedy mniejsze uderzenia jak juz laduje .

Galus a ty jestes za samoobrony ja mam wszystko twarde.
Zwieszenie ..... i no sam wiesz ....

Szkoda ze nie wzialem namiarów od kolesia zadzwonilbym jutro spytac co tatus na to

No wiesz co Czu takie nasze slodkie sekrety wyjawiasz , ja bym sie tam takk nie chwalil , polowa miasta juz wie o tym .

I nie mieknie nigdy ?

Hehe dopiero jak sie sen konczy, czaisz Zoom , motyw z Ali G nad ranem .

Ten Jacusia Lessie tak umie ? No no ... Nie wiedzialem ze Czuczu zyje tak blisko ze swoim psiakiem

Dobra, a jaki ma to związek z zajezdnią i dziurami ?

Z dziurami ma... Zreszta byl poruszany motyw ze koles lezal na boku... - Tez lubie, a zajezdni nigdy nie probowalem