Need For Speed Underground 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Powiem wam ze gra jest wyrabana w kosmos. Normalnie bomba, sciagnalem sobie demo i nie moge sie oderwac POLECAM!

Jak dostac demo najlepiej poszukac na siecie. Ja sciagalem z kilku miejsc rownoczesnie i nawet szybko poszlo

Mala sciaga
i dalej w dawnload

Ej co z wami normalnie taka burza byla o to a teraz nikt nie sciaga i nie gra mowie super masakra!

[ wiadomość edytowana przez: Pingu dnia 2004-11-08 20:49:18 ]

zostało 7 dni do premiery.....
Za 7 dni i 6 godzin bede grał

Czuczu bedziesz sobie kupował NFS-aw sklepie??????

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Padam Dobry tekst

Cytat:
2004-11-08 23:38:28, CZUCZU pisze:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA(itd itd...)
Padam Dobry tekst

Hm, ja tam kupie w sklepie

Tak wiem Zoom lubisz szastać kasą

Co tam u ciebie ? Pozdro dla ciebie

Tak, uwielbiam Dlatego w PL jezdzilem takim drogim autem hehehe
Kopnik, jak to w hameryce... praca i praca
Pozdro.

Korzystajac z tego ze teraz troszke luzniej na weekendzie sciagnalem sobie to demo, pogralem przed chwilka z pol godziny i mam dosc. Normalnie nie wiem czy nie zdaja sobie panowie z czegos takiego jak fizyka, ale tym nissanem w demie to mozna w sumie caly czas jechac prosto i bedzie tak samo . Wielki plus za to za odglos silnika i grafike, chociaz lustro zamiast jezdni nie zabardzo mi sie widzi w czasie deszczu . Ogolnie gra zapowiada sie ciekawie, ale tak jak mowie grywalnosc do bani, Life for speed o wiele wiele lepsze . Pozdrawiam .

Zgadzam sie... Juz od pierwszych czesci NFS byla z tym lipa.Wygrywal ten ktory mial szybsze auto a nie umiejetnosci.Jesli chodzi o realnosc gry to na PC wymiata LFS a na Playstation Gran Tourismo

[ wiadomość edytowana przez: zoom dnia 2004-11-12 02:07:15 ]

Może i te wszystkie NFS-y byłyby Fajne jeśli troche by było w nich realizmu bo do Fizyki to przyczepic sie nie da uważam że NFS III był troche realistyczny bo oponeci sami sie wywalali i zpychali między soba. NFS Porsche to tez lipa lecznie jaezdziłem porszche, a przede wszystkim niepodoba mi sie to że tylko dam trochee gazy i obraca mnie o 360 stopni, tak samo jak przy umiarkowanej prędkości wejdzie sie na Ręcznym to samo. Lipa tyle że ukazana została historia Porsche. Do NFS 4 nie mam żadnych zastrzezen była to chybam jedyna część NFS-a która była jak najbardziej udana zarówno pod względem tamtejszego cvzasu grafy i fizyki jadro gry tez było na dość dobrym poziomie , do NFS & HP2 mam tylko takie zastrzeżenia że te gliny i ten helikopter śa takie wredne że ąż wkórw...... nie ma żadnego sensu w ściganiu sie bo gliny przeważnie łapią tylko mnie a ioponetum chyba nie widza żeby ich złapali to trzeba im go podać na talezry, .NFS UNDERGROUND I ma tylko takie zastrzezenia że ma za duże wymagania ale to normalne, lubie sobiue tylko bomodzić jak wybajerowac autko czasem to możliwe na moim Celeronie 733(podkręcony na 825) ale to oprawie nic nie daje. W NFS UNDERGROUNDA 2c nie grałem ale jęsli jest tki jakiego go opisują to z chęcą go pzrejde ale jak kupie nowego kompa tumczase tzrebva tyklko pomarzyć. NArazie Pozrawiam Fietkus

Co wy? Grzesiu! W anderground licza sie umijetnosc ale to nie jest symulator ale odpowiednia zrecznosciowka Dla mnie bomba!

Adas ja sie sugeruje demem, a ono niewiele nowego pokazalo. Zeby chociaz przynajmniej autko przy uderzeniu 200 na godzine np wybuchlo i koniec wyscigu . To by byl realizm .

Cytat:
2004-11-15 12:17:53, _Gallus_ pisze:
Adas ja sie sugeruje demem, a ono niewiele nowego pokazalo. Zeby chociaz przynajmniej autko przy uderzeniu 200 na godzine np wybuchlo i koniec wyscigu . To by byl realizm .

Znasz taka gre?

Cytat:
Wysłany: 2004-11-15 12:53:22

Cytat:
--------------------------------------------------------------------------------

2004-11-15 12:17:53, _Gallus_ pisze:

--------------------------------------------------------------------------------

Znasz taka gre?

CARMAGEDDON

np Burnout 3 Kto ma PS2, Xboxa lub Game Cube to wie o co chodzi

a kto chce naprawde porzadnego symulatora to polecam Gran Turismo 3 + kierownica Longitecha

[ wiadomość edytowana przez: Rapcio dnia 2004-11-15 18:26:59 ]

Swego czasu jak sie bawilem grajac na kompie to lubialem bardzo w Toce przyciac. Byla jakas inna, nie tak plastikowa i sztuczna jak NFS no i ten odglos silnika . Wrrrr .

TOCA jest niezla o ile sie w nia pogra dluzej, na poczatku mnie odrzucilo jak zagralem, a undergrounda2 bede mial jutro wiec do zobaczenia chlopaki za roczek, moze po takim czasie mi sie znudzi albo padnie mi komp

NFS jest esktra.
Dzisiaj bawilismy sie hamownią u kolegi - troche roboty jest - ale krecił fajne czasy na dragu .... ps. Jak sie nie pojawie przez kilka dni to znaczy ze mam juz swoja wersje która odbieram jutro rano ....

to jak bedziemy mieli wszystcy juz nfs'a to forum nam padnie