| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Antracyt Omega B Caravan Łódź | 2004-12-28 19:39:46 Mam problem z klimatyzacją. Po wyłączeniu klimatyzacji zaczyna śmierdzieć "mokrą szmatą"
Wymieniłem juz mikrofiltr wentylacji oczysciłem wlot powietrza z liści i blota odkurzaczem. Pomogło tylo troche. Podobno można odgrzybić cay układ. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia i gdzie można coś takiego w okolicach Łodzi zrobić? |
Antracyt Omega B Caravan Łódź | 2004-12-28 20:12:40 Kumpel robił odgrzybianie w Głogowie za 50 zł.
Mieszkałem tam kiedyś, ale teraz spod łodzi to troche daleko. Dlatego szukam ratunku w okolicy Łodzi. |
Antracyt Omega B Caravan Łódź | 2004-12-28 22:10:14 Tak tez zrobię. Na razie nie używam klimy zbyt często. Przydaje się tylko do odparowania szyb.
Przed upałami znajdę kogoś kto to zrobi solidnie. |
humber hrubieszów | 2004-12-28 22:17:20 wiesz... zrób to teraz i nie czekaj.... grzybyki to przejabana rzecz.. kiedyś oglądałem program na discovery.. nie zwlekaj z tym bo możesz miec powikłania typu katar sienny a nawet i omdlenia.. poważnie.. a grzybki są, niezależnie czy klima chodzi czy nie... zrób to od razu.. |
Antracyt Omega B Caravan Łódź | 2004-12-28 22:39:13 Właśnie dlatego pisze bo szukam kogoś kto to zrobi dobrze i naważniejsze niedaleko mnie czyli Łodzi.
Jak znajdę i zrobię to opiszę to na forum. Na razie jeszcze szukam |