| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
daz BMW Master (Moderator) BMW E36 Coupe Lublin | 2004-12-24 13:01:32 Te objawy wyglądają tak jak by łapał za dużo lewego powietrza. Mój kumpel tak miał, jak np, wyprzedzał samochód potrafił mu zgasnąć, jak przy np. 4tys obrotów zdja noge z gazu samochód gasł, na luzie przygasał, a winątego był nadcięty przewód doprowadzający powietrze od filtra do przepływomoerza. Jak zakładał gaz to gazownicy przez przypadek przecieli mu ten przewód. Ja z kolei miałem pęknięte przewony dochodzące do silnika krokowego i mi na wolnych obrotach falowała wskazówka obrotomierza.
Posprawdzaj dokładnie przewody powietrzne, może jest gdzieś pęnięcie lub poprostu są już stare i przepuszczają na całej lini. Pozdrawiam |
tolo84 (S) BMW Master (Moderator) BMW E36 Bydgoszcz | 2004-12-24 14:23:40 Jak jestes z Bydgoszczy to mozesz zajechac na Towarową 36 za galeria pomorska. Tam sa dobrzy magicy od Bmw, zajmuja sie glownie ta marka. Mysle ze pomoga |
tolo84 (S) BMW Master (Moderator) BMW E36 Bydgoszcz | 2004-12-24 14:42:13 hehe no to juz Ci wiecej nie pomoge jaki masz kolor e36 ? moze gdzies sie minelismy w bydgoszczy? |