Sprzedam części omega a

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam do sprzedania wszystkie części do omegi a z rozbiórki to jest kombi rocznik 92 /niestety po uderzeniu w tył złamała się/

witaj,

za ile Byś puścił stacyjkę - całość tzn kostka wkład + "obudowa" ?

pzdrw

Mały

Cześć

interesuje mnie jeden z zagłówków
o ile są w kolorze szarym

daj znać na priva co do ceny

pozdrawiam
Sagittario

a mnie interesuje
- siłownik elektryczny szyby do prawych przednich drzwi,
- przednia szyba,
- ten wciskany klawisz świateł awaryjnych,
Jeśli są to poproszę o kontakt i info o cenie.

I jeszcze
- srebrna listwa na przedni zderzak, calosc razem z zakrętami
Poproszę o odpowiedz.

Witam
Ja potrzebuje sterowniki/silowniki do szyb 3 sztuki. To sa te takie plytki, które sa przy silniczkach przy kazdej szybie.
Napisz prosze na priva, lub na adres: grzegorzmaj@poczta.fm ile bys za takie trzy sztuki chcial pieniąszków.
Pozdrawiam
Greg

Witam
Ja potrzebuje sterowniki/silowniki do szyb 3 sztuki. To sa te takie plytki, które sa przy silniczkach przy kazdej szybie.
Napisz prosze na priva, lub na adres: grzegorzmaj@poczta.fm ile bys za takie trzy sztuki chcial pieniąszków.
Pozdrawiam
Greg

Interesuja mnie sprezyny. Jaki przebieg miala oma? ile bys chcial za komplet, ew. za dwie tylne? Aha. I drazek srodkowy (z ukladu kierowniczego)? Poszlo tez na priv

witam masz moze amorki do omegi A tylne??

szukam kompletnego wspomagania kierownicy(bo ja nie mam wcale)
podaj cene jak masz ryba-1@wp.pl
pozdrawiam

Chętnie pogadam o cenie za :
1 reflektory przód
2 światło tylnie lewe
3 znaczek z tyłu "omega 2,0"
4 zaślepka do mocowania linki holowniczej - przód
5 regulacja nawiewu + silniczek wentylatora

...a ja kupię sprężyny tylne do kombi a w dobrym stanie o ile gdzieś będzie blisko trasy Wrocław-Lublin

Siemka.

- Potrzebna jest tylna prawa listwa progowa
(taka jak w zwykłej omie 2.0 z chromami)
- zaślepka na przedni zderzak
(osłaniająca ucho do holowania)

Pozdro

krzychfil@yahoo.com

a ja potrzebuje rolete bagaznika czy masz coisik takiego? jak tak to ile mam szykowac sianka??

A masz moze deske z obrotomierzem do 220 km/h ??

cze przemo
dzięki za dostarczone części wszystko jest ok i wszystko jak gadaliśmy

do ogółu - polecam sklepik u przemogms - warto z gościem gadać wysyła to co się zamówiło i ceny tesz nie za wysokie

Cytat:
do ogółu - polecam sklepik u przemogms - warto z gościem gadać wysyła to co się zamówiło i ceny tesz nie za wysokie

Mam te same dobre doswiadczenia, kolega jest OK

Ja potrzebowałbym ramkę na której jest zaciśnięty mieszek od dzwigni zmiany biegów. Dzięki POZDRO

polecam,też kupiłem u niego parę drobiazgów

witam, chetnie kupie znaczek opla z maski. Zainteresowany równiez jestem przełącznikiem odpowiadającym za powracanie dźwigni kierunkowskazu. Jak masz te rzeczy to daj znać na maila maciej.s1979@wp.pl i napisz w jakiej cenie. pozdrawiam