Sklepy z częściami do Espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie moderujący przyszedł mi taki pomysł do głowy, że może by tak stworzyć osobny temat wziązany z adresami sklepów, w których można kupić części do Espero na terenie całej Polski. Wielu z nas podróżuje po różnych częściach naszego kraju i chyba warto znać kilka adresów.
Z autopsji znam jak to jest szukać drobnej części do wozu i pędzić po całym mieście na drugim końcu Polski nieznając go i nie mając pojęcia gdzie może być sklep z częściami samochodowymi.
Pozdrawiam

W Krakowie np. polecam www.motocentrum.krakow.pl

[ wiadomość edytowana przez: Marespero dnia 2005-01-02 22:44:45 ]

[ wiadomość edytowana przez: Marespero dnia 2005-01-02 22:46:24 ]

Generalnie ideą tegoż postu było i jest to by podać adresy (ale nie stronki www) sklepów z częściami do Espero w różnych częściach Polski.

Cytat:
2005-01-02 23:16:42, Kiniusia pisze:
Generalnie ideą tegoż postu było i jest to by podać adresy (ale nie stronki www) sklepów z częściami do Espero w różnych częściach Polski.

A moźe jeszcze lepiej będzie kiedy będą I adresy I stronki www??...wszyćko się przydać może

Bogdan1 rację przyznać muszę Tobie. Jedno z drugim połaczyć można. Poza tym przyda się każdemu z nas posiąść taką wiedzę.
Wielu Klubowiczów przeciez przemierza kraj w róznych kierunkach i warto znać adresy w róznych częściach Polski.

Kinia myślę, że lepiej jest kożystać z "club assistance".

Ale specjalnie dla Ciebie.
Ja polecam w Rzeszowie sieć sklepów SZIK.
Są chyba najlepiej zaopatrzeni na podkarpaciu.

Adresy:
Szik Rzeszów
ul. Skubisza 3
tel. /0-17/ 86-36-066

Szik Rzeszów
ul. Powst. W-wy 7
tel. /0-17/ 86-57-835

Szik Wola Rafałowska
tel. /0-17/ 22-96-502

Siedziba firmy (tam jest też hurtowania)
Szik Tyczyn
ul. Grunwaldzka 82
tel. /0-17/ 22-91-345

Stronka www: www.szik.com.pl

I jeszcze mapka:

Oczywiście zawsze możesz zadzwonić do mnie.

Kisztanku, bardzo wielkie dzięki. Naturalnie będąc w Twoich rejonach z pewnością nieomieszkam zadzwonić

Witam noworocznie

Mam tylko taką informacje - adresy już kiedyś zbierano - nie tylko ja wysyłałem do byłego Admina "Lasombry" takie cuda
Niestety, ówczesny Admin nie zrobił z tego rzadnego użytku
Ale o ile mnie pamięć nie myli, zakładka "Sklepy" na stronie głównej klubu zawierała (podobnie jak obecnie !!!) tylko adresy sklepów w W-wie !

Witaj Heniu
Otóz to zawierała i zawiera ardesy sklepów w W-wie. Mnie chodzi o te rejony, w których są nasi klubowicze.

Cytat:
2005-01-04 09:28:40, HenBas pisze:
Witam noworocznie Mam tylko taką informacje - adresy już kiedyś zbierano - nie tylko ja wysyłałem do byłego Admina "Lasombry" takie cuda Niestety, ówczesny Admin nie zrobił z tego rzadnego użytku Ale o ile mnie pamięć nie myli, zakładka "Sklepy" na stronie głównej klubu zawierała (podobnie jak obecnie !!!) tylko adresy sklepów w W-wie !

Więc możeby tak każdy człek ze swojego regionu wpisał choćby po dwa sklepy i to już pozwoli na utworzenie ciekawej listy i myślę, że pomocnej dla Nas wszystkich.

W Krakowie 2:

1. Akropol - Kraków, ul. Balicka 117 (ASO - sklep dobrze zaopatrzony i tanio - zdecydowanie taniej niż w polmozbycie)

2. "Familia" Kraków, ul. Balicka 41 a - sklep naprzeciwko pętli tramwajowej w Bronowicach Nowych (4,8,13) - czasem nawet taniej niż w Akropolu.

A tak przy okazji - widziałem ostatnio kogoś z nr rej KR ????N z naklejką klubową na blendzie w okolicach Nowego Kleparza. Któż to?