Na ile mozna wycenić ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wycenić to:
caro plus 1.6 gli XII97
przebieg 120tysi , lpg, el szybki, silnik 20tysi po kapitalce, most od kombi, rdza wpieprza nosek, maskę z przodu i tylne błotniki, ostatnio wymieniałem amorki i robiłem heble z tyłu i rozrusznik ( automat) , zalany syntetykiem orlenu do gazu , acha parownik ma przejechane 15 tysi ( poprzedni się skończył ) . Zawiecha zrobiona na tip top zero luzów. ( na wakacje wymieniłem jakieś tuleje i sworznie + drążek środkowy)

700 zloty

Cytat:
2004-10-25 11:06:55, Voy pisze:
700 zloty

kupuję

prosze bardzo

co tak drogo?

Cytat:
2004-10-25 12:04:44, Momik pisze:
co tak drogo?

bo dostajesz extra radio first ze zmieniarka kaset.

Cytat:
2004-10-25 10:58:37, Radzio75 pisze:
wycenić to: caro plus 1.6 gli XII97 przebieg 120tysi , lpg, el szybki, silnik 20tysi po kapitalce, most od kombi, rdza wpieprza nosek, maskę z przodu i tylne błotniki, ostatnio wymieniałem amorki i robiłem heble z tyłu i rozrusznik ( automat) , zalany syntetykiem orlenu do gazu , acha parownik ma przejechane 15 tysi ( poprzedni się skończył ) . Zawiecha zrobiona na tip top zero luzów. ( na wakacje wymieniłem jakieś tuleje i sworznie + drążek środkowy)

Daje 750pln

przebjam wszystkich - daje tysiac. albo w rozliczenoiu swoj 1,5 GLE rocznik 94 - jest wart chyba ze 3tys.

chwila,chwila! ja byłem pierwszy!

Daniel - Twojego tak rdza nie zżera więc dbaj o niego i nie myśl o innym

Cytat:
2004-10-26 16:08:49, jarbar pisze:
Daniel - Twojego tak rdza nie zżera więc dbaj o niego i nie myśl o innym

No nie myślę ale wiesz za tą sumę...

No tak - za tą sumę to można by mieć dwa

Witam i o opinie pytam:
Ile można dać za Dużego Fiata rocznik 79, 33 tyś km. przejechane, zimą garażowany, stan podobno super (podobno bo auta nie widziałem).
Aha- czy ktoś mógłby wstawić zdjęcie auta z tego rocznika?

Z góry dzięki
Pozdrawiam AK.

Cytat:
2004-12-30 01:56:56, AK-21 pisze:
Witam i o opinie pytam: Ile można dać za Dużego Fiata rocznik 79, 33 tyś km. przejechane, zimą garażowany, stan podobno super (podobno bo auta nie widziałem). Aha- czy ktoś mógłby wstawić zdjęcie auta z tego rocznika? Z góry dzięki Pozdrawiam AK.

1500?

33 tys.?? jakaś ściema ja tyle robie rocznie...no chyba że to auto jeździ tylko do kościola i z powrotem..

Plusy średnio stoją po 6000 zl za twojego z dziurami 4500

[ wiadomość edytowana przez: vistula dnia 2004-12-30 11:44:44 ]

no auto jeździło głównie tylko do kościoła, przebieg oryginalny.
A ma ktoś może chociaż link na fotkę Fiata z 79 roku?

Pozdrawiam AK.

Paganowe bydle (czyt. fiat) jest chyba z 79 roku ?

Cytat:
2004-12-30 12:38:00, AK-21 pisze:
A ma ktoś może chociaż link na fotkę Fiata z 79 roku?

Przeszukałem dzis siec i niestety akurat z tego rocznika nic nie znalazłem, ale nie jest to już klasyk napewno tylko w budzie MR75 i do 1979 nie było jakiś zauważalnych zmian, zresztą zapraszam TUTAJ gdzie dowiesz się o wszystkich nawet najdrobniejszych zmianach w DF

ekhm GDA to mam pytanko... Bo ja sie juz pogubilem troszkie. DF z 79 roku nie jest klasykiem?