TVN TURBO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
To nowy program motoryzacyjny na satce. Ogląda to ktoś. Podobno ma być coś o polonezach. Może i o ładach coś pokarzą. Gdyby ktoś zauwarzył zwiastun na temat łady to proszę o info.

Widziałem, ten programik kilka razy (niestety w domu go nie posiadam), nawet podoba mi się. Ciekawe, czy poszerzą nieco ramówkę, bo narazie to za dużo w nim powtórek, poza tym jest naprawdę fajny! Polecam

Może i jednak za dużo powtórek ale mam wtedy większe szanse zobaczyć to i owo. Niestety większość programów dotyczy zagadnień przekraczających mozliwości zwykłego śmiertelnika. Może zbierają opinie telewidzów i będa jakieś zmiany w programie. Drażnią mnie też szybkie przejścia pomiędzy zagadnieniami np. w dziale Czas Tuningu chwila jakieś kosmiczne car audio i skok do tuningu optycznego lub silnikowego jak w telenoweli. Ale życzę im powodzenia. A prowadzi Martyna Wojciechowska

[ wiadomość edytowana przez: grzegorz75 dnia 2004-01-07 13:46:10 ]

Niestety jeszcze nie mam, ale kablówka ma go uruchomić w najbliższym czasie to wtedy się wypowiem co onim myslę

fakt, powtorek sporo. chyba od poczatku daja te same programy. mysle, ze jeszcze przez jakis czas tak bedzie, dopko nie rusza na dobre. na razie to tylko zajawka, a na dobre ruszy, jak kablowki pokupuja....
turbo ma byc w pakiecie sprzedawane - z tvn24 i meteo ponoc.

a ja już mam od dwóch tygodni i czesto oglądam (no chyba ze są powtórki) ale mysle ze bedzie super program jak sie rozkrecą
można bedzie poinformować tvn o naszym zlocie i może zrobią jakiś reportaż

Ja też chce!!! Może kiedyś dorobie się kablówki

No niezły program - ale sa same powtórki i 90 % programów to tłumaczenia z niemieckiego (Moto vision), czy jakieś inne belgijskie programy. Jest tez Top Gear z BBC. No i Automaniak i inne ciekawostki. Ostatnio taki gruby dresik chwalił sie swoją Corvetta

Najweselsze sa te zajawki o polskim tuniungu

kurcze, ja mam kablowke i jakos nie mam tego kanalu.

zaprogramowałem dziś... na razie całkiem nieźle się zapowaiada.

dzisiaj ladnie zjezdzali drestuning typu umc, umc...
do tego jest fajny programik... nie pomne tytulu.... kolesie dostaja 3000 baksow i tydzien czasu na przerobienie auta. Jak im sie uda, zgarnianja narzedza warte 3000. Przeroabiali dodga terenoweg na gllwnga, teraz z lincolna beda robic woz strazacki....
ni i do tego Martyna.... fajna laska i lubi samochody
eeeh, jakby tak przyjechala z ekipa na zlot....

Adas! Nic prostszego! Trzeba ja po prostu zaprosic z ekipa
A dla tych co nie wiedza, na cyfrze jest na kanale 34!
Pozdrawiam
Top Gear jest swietny!

Na ten program z Limuzyna na wóz strazacki natkanlem sie w tym tygodniu juz 4 razy - ale udało mi sie obejrzeć cały. Ogólnie bez porównania z wysypiskiem z Discovery! Typowa amerykanska papka, potem niby pokazuja, ze limuzyna jest lepsza od wozu strazackiego, sie uśmiałem

A pozatym, niezły ten program.

Cytat:
do tego jest fajny programik... nie pomne tytulu.... kolesie dostaja 3000 baksow i tydzien czasu na przerobienie auta...

Ten fajny programik to "Monster Garage"
Obejrzałem wczoraj co nieco i czuję pewien niedosyt. mówili coś o akumulatorach. Tylko że tak naprawdę niewiele się dowiedziałem. Testy aut np. sportowa Toyota, BMW, Astra. Toyocie poświęcili najmniej czasu. Auta omówione są po łebkach. Taki chamerykański/zachodni "styl" ble ble cool, czad. Jednak fajnie się to ogląda szczególnie jak trafi się na coś czego nieoglądałem. Samochody, motory, samoloty, mała armia itp. Szkielet programu dobry, wykonanie do... bani. Ale czekamy.

Fajny programik - jak mam czas to ogladam. Jak ktos ma mozliwosc odbioru polecam !

Program rzeczywiście jest całkiem ciekawy. Mam tylko nadzieje, że wkrótce będą dawać mniej powtórek, a więcej własnych produkcji typu 'Garaż' czy "Motorynek"

Ja mam juz go w pakiecie troche. Ciekawy nieraz ale kurcze pokazali poldka. Slicznie zadbane auto, facet wsiadl pojechal...WKurzylo mnie ze zaczal jechac po poldku jakby tylko mercedes byl autem dla ludzi . Smialem sie ale i wk... dajcie spokoj, zdanie typu "coz design jezeli mozna mowic o jakims designie w polonezie to jest lepszy ale i tak slaby". Patrze, jak na poloneza to az bym chcial miec poldka. Wnetrze sliczne jak na takie auto. Nie lubie takiego pierdzenia. Mam wrazenie ze koles uznalby tylko za auto cos co kosztuje powyzej 40 tys. U mnie, zajebisty facet ma minus, a regularnie komentuje. A sam program fajny, chetnie ogladam codziennie.

Ogólnie lakier ładny tylko reszta do .... dotyczy TVN Turbo.

Obiecywałem sobie co nieco po tym programie o Polonezie i jestem zawiedziony. Tak samo gość prezentował lanosa, same superlatywy, opinia jednego usera i tyle. Jednak są to początki programu. Zresztą i tak pójdą w kierunku samych drogich wózków i "czad-u" dużo dymu mało ognia. Wystarczy obejrzeć uważnie Monster garage, pic na wodę.

[ wiadomość edytowana przez: grzegorz75 dnia 2004-01-14 08:11:29 ]

Zapraszam do oglądania programu (6 odcinków) KIT CAR...27.02.2005 sie zaczyna. Występuje tam mój brat i kolega...
Fajnei to wyszło bo oglądałem juz nagranie

Cytat:
Wysłany: 2004-01-07 17:05:53 klaczyslaw pisze:
Ja też chce!!! Może kiedyś dorobie się kablówki

Ja mam ten ból że narazie dorabiam sie telewizorka