Uwaga Warszawiacy !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Najnowsze wieści z Allegro donoszą, ża Wasze samochody są przeznaczone na części
Oto dowód:

Espero - części

Zaleca się pilnowanie swoich bolidów

hahahaha ale jaja

O ja pie...lę

Dobrze ,że mnie nie było na tym zlocie

Fajne były herbatniki z tych Waszych Esperaków

Noooo, sam to właśnie wylookałem i chciałem już wstawić posta o plagiacie... to sobie klub wybrali

To chyba macie problem Panowie ze stuuuuulicy.
Totalne jaja

cyt.:"Wykorzystane zdjęcie pochodzi ze zbiorów Internetowego Klubu Espero"

A co z prawami autorskimi ?!

Powinniśmy opłaty chyba wprowadzić, za korzystanie z fotek z naszych zlotów !

to ja biore te aluski!

To moje zdjęcie....
...ale w sumie niemam nic przeciwko...
...chyba kupię od tego kolesia przedni zderzak, bo mój ma połamane mocowania i zwisa nad asfaltem...

a ja sie niezgadzam zeby moj samochod byl na allegro

Cytat:
2004-12-03 20:25:04, Bartek1112 pisze:
a ja sie niezgadzam zeby moj samochod byl na allegro

Bartek a ja się nie zgadzam, żebyś Ty się nie zgadzał

Wiecie...niby mojego Esperaka nie ma na tych fotkach, ale gdyby byl, to bym gosciowi spodnie zdjął przez głowę...a zwłaszcza gdyby mój był z samego brzegu i dałoby sie odczytać numery rejestracyjne
Przecież kolo mógł chociaż w "Paincie" przejechać po tablicach jakimś "pędzelkiem". Ech.... co za....

koleś chce za przedni zderzak 600pln... to dużo???
lakierowany... na jakiś srebrny kolor.... więc musiał bym go jeszcze przelakierować....

Cytat:
lakierowany... na jakiś srebrny kolor....

moze to ten keyjey

Cytat:
2004-12-04 13:59:44, ŁUKASZ_GAJER pisze:
koleś chce za przedni zderzak 600pln... to dużo??? lakierowany... na jakiś srebrny kolor.... więc musiał bym go jeszcze przelakierować....

Bierz , ale jeszcze się potarguj

Już mi Petersen żucił info że u niego na szrocie jest za 350

Cytat:
2004-12-04 15:08:14, ŁUKASZ_GAJER pisze:
Już mi Petersen żucił info że u niego na szrocie jest za 350

Nie ma to jak WhiteStock

Siemka

Zderzak 600zł kolesia pogieło w zwyklym sklepie interenetowym kosztuje 540zł a na szrocie to na bank za 300zł kupisz jak sioe postarasz

Pozdrawiam

A ja od tej firmy z Jarosławia zamówiłem i dostałem w ciągu jednego dnia kierunek, który nigdzie nie jest do dostania za 40 PLN (55 z przesyłką) i jestem zadowolony.

Cytat:
2004-12-26 15:12:21, Zwierzu pisze:
Siemka Zderzak 600zł kolesia pogieło w zwyklym sklepie interenetowym kosztuje 540zł a na szrocie to na bank za 300zł kupisz jak sioe postarasz Pozdrawiam

Niekoniecznie,
Są 2 rodzaje zderzaków: samo posdzycie i wtedy w handlu są po jakieś 500 PLN, na rynku wtórnym praktycznienie występują i tzw "zderzak kompletny tzn. razem z kratkami, wzmocnieniami, halogenami, itd - rzecz b. trudna do dostania. W handlu kosztuje ok 1100 - 1400 zł zaś z drugiej ręki 500-600 PLN.