MotoNews.pl

Dziwny problem z radiem i wskaznikiem oleju

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam nastepujace pytanko podlaczylem w p206 radio sony'ego zamiast orginalnego Clariona. To nowe radio dziwnie sie zachowuje tzn po jakims czasie gdy stacyjka jest w polozeniu off radio sie resetuje do ustawien fabrycznych.
Ale wazniejsza sprawa - wskaznik poziomu oleju przestal mi wskazywac jaki mam poziom (mam kreseczki i literke czy znaczek "f" powinny byc gwiazdki). Nie chce mi sie wierzyc ze to od radia czy to sie gdzies ustawia, resetuje ??. Bardzo bym prosil o cenne rady i z gory dziekuje

[ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2005-02-06 20:46:27 ]
[ powód edycji: zmienilem tytul watku na precyzyjniejszy;) ]

Cytat:
2005-02-05 19:31:19, djpenny pisze:
mam nastepujace pytanko podlaczylem w p206 radio sony'ego zamiast orginalnego Clariona. To nowe radio dziwnie sie zachowuje tzn po jakims czasie gdy stacyjka jest w polozeniu off radio sie resetuje do ustawien fabrycznych.

Moze w radiu nie ma kosci pamieci, to znaczy nie ma podtrzymania pamieci, albo ta kosc jest uszkodzona. Radio masz zamontowane na stale czy na kieszen?

Cytat:
2005-02-05 19:31:19, djpenny pisze:
Ale wazniejsza sprawa - wskaznik poziomu oleju przestal mi wskazywac jaki mam poziom (mam kreseczki i literke czy znaczek "f" powinny byc gwiazdki). Nie chce mi sie wierzyc ze to od radia czy to sie gdzies ustawia, resetuje ??. Bardzo bym prosil o cenne rady i z gory dziekuje

Tu ci nie pomoge bo nie mam pojecia...

to "F" to chyba symbol bagnetu.....

Kreski są bo masz mało oleju, a radio - podłącz stałego plusa odwrotnie będzie grało