MotoNews.pl

WOSP - "gracie" gdzieś z Owsiakiem ?????????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jurtro kolejna edycja wielkiej orkiestry
Jesli ktoś będzie brał udział w tej imoprezie łacznie ze swoja ładą - niech da znać
W krakowie w tym roku jako klub nie robimy niestety nic
Ja natomiast jadę razem z "youngtimer.pl" na rynek do Niepołomic , gdzie będzie duża impreza. Nasze auta będą stac na rynku - a dla chętnych będą przejażki klasycznymi fordami, oplami i bóg wie czym jeszcze ( ładą oczywiście też) za opłate do puszki wolontariuszybędzie też kawałek szutrowej drogi " z zakrętem"- do pokazów driftingu dla ewentualnych chętnych
No zobaczymy jak to będzie mi szło - ale będę się starał!!!!
Andrzejku - jeskli dasz radę - przyjeżdżaj .
No i w ogóle jesli ktoś z krakowa ma ochotę - o 11.00 jest zbiórka aut wyjeżdzających z krakowa do Nipołomic.
Zbieramy się na parkingu pod M1 ( aleja Pokoju) w rejonie stacji NESTE - potem zaraz wyjazd do Niepołomic całą koluimną starych aut.
Moja komórkla 605 95 28 73 - jakby ktoś się zdecydował !
Paweł

Witam
Ja bedę jutro na jachcie Zjawa IV w porcie w Gdyni w okolicach Skweru Kosciuszki, bo tam chyba bedzie głowny sztab, robimy jakaś akcję promująca orkiestrę, ale nie znam jeszcze szczegółów

Zjawa ... Wagner i ta cała wspaniała historia !!!!!
Super Mirek - trzymam kciuki by Wam poszło dobrze
Sie ma!
Paweł

A ja jutro TRWAM w domku i raczej się tradycyjnie nigdzie nie wybieram

Trzynastka będiz epechowa a tsunami konkurencyjne

Myslę,ze kazdy rozsądny wie co znaczy tragedia w Azji - i każdy kto zna akcje owsiaka nie pożałuje grosza na to i na to - obydwie rzeczy są równie ważne
No comments
Paweł

[ wiadomość edytowana przez: Pawel_66 dnia 2005-01-08 22:22:46 ]

ja z Rzeszowskim KLubem Malca organizujemy mały spocik połączony własnie z 13 finałem WOŚp.MIejsce które wybraliśmy na zlot jest nietypowe jest to parking przy hipermarkecie Tesco i chcemy ,zeby duzo ludzi włąćzylo się w akcjie ,mamy zamiar zorganizowac jakies proby ,zeby zachecic ludzi

pozdrawaim
wiecej info na Tytuł strony

Fajną zabawę organizuje też w Krakowie KR rally krakow - dla wszystkich chętnych przejażdżka rajdówką
Paweł

A ja będę body guardem dla mojej córki (i jeszcze dwójki dzieci z Jej klasy) kwestujących w ok. Geanta na Ursynowie. Jak ktoś chce wrzucić datek -> zapraszamy .

a w Lodzi - tradycyjnie jak co roku ciepla strawa dla kwestujacych i etc czeka w redakcji angory - piotrkowska 94. Tam rowniez mala scena itp - jak zawsze.

a ja chce cos robic i nie mam okazji......buuu

a ja od 8 do 20 w szkole... Nie wspomoge Jurka.. no chyba ze w szkole ktos bedzie zbieral....

Ja się wybieram popołudniu na skwer kościuszki w Gdyni tam są zaplanowane jak co roku jakieś atrakcję. Na razie zapowiada się nieciekawie wiatr jest bardzo silny więc myślę że trochę pokrzyżował plany organizatorom. Jeżeli chodzi o mnie to napewno podjadę i wspomogę. Mirek współczuję wam dzisiaj jeżeli wogóle was wypuścili przy takim wietrze, obstawiam jednak że nie uzyskaliście zgody na poruszanie się po takim wietrze.

Cytat:
Myslę,ze kazdy rozsądny wie co znaczy tragedia w Azji - i każdy kto zna akcje owsiaka nie pożałuje grosza na to i na to - obydwie rzeczy są równie ważne
No comments
Paweł

Nie martwcie sie - orkiestra gra i dla polskich szpitali, i dla Azji tak wiec pieniadze zostana rozdzielone i kazdy wspomoze rownoczesnie jeden i drugi cel

my jestesmy juz po zlocie ,wsumie troche wypalil ,troche nie tzn myslelismy ,że zjawi się wiecej malców ,ale i tak niebylo żle poniewaz klub praktycznie powstaje ,drugi powod władze hipermarketu zabroily nam urządzac jakich kolwiek prób czasowych ,poniewaz niechcą ponosic odpowiedzialnosci wrazie czegos wiec postalismy troche tzn 3 godziny porozmawialismy i najwytrwalsi pojechali na taki parking poszalec i tam bawili się ,JA osobiscie liczylem czasu i oglaszalem starty z powodu ze moj demon narazie czeka na lato i na pelna przebudowe ,a po drugie ja pierwsze czekam na pełne 18 lat i na prawko

pozdrawiam ,wszyscy dobrze sie bawili i to jest najwazniejsze zdjecia będą za niedlugo na stronie http://www.klub126p.rzeszow.pl/ .., i jeszcze zaszczycil nas dzis swoją obecnoscią klubowicza Dejta z zaprzyjaznionego forum F&F wpadl na początku swoim pieknym malcem ,a pozniej fiatem MIrafioli z silnikiem 1,4 Dohc fajna maszynka

Dowiało mi nieźle przez cały dzień - najpierw na imprezie Youngtimerów a teraz na rynku w Kraku - ale jak zwykle wrato było pojechać
W sumie zebrało się trochę kasy, zabawa była niezła - oby tak dalej się wiodło akcji Owsiaka
Njabardziej mi się pdobała jazda węzykiem kolumny kilkunastu samochodów na trasie z Niepołomic do Krakowa - jadący z naprzeciwka mieli niezłe miny
Paweł

o tsunami i ofiarach zamiesciłem niezły link w dozwolone od lat 18 polecam ludziom max twardym ja wymiekłem