(126p) Zdjęcia mojego fiacika

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zdjęcia w profilu. Z góry sorry za jakośc zdjęć. Jeszcze dużo mu brakuje do ideału ale w garażu juz czekaja chromowane zderzaki i wycieraczki. Proszę o jakieś uwagi co by można jeszcze zmienić.

Bardzo fajny. Super rozwiązana wykładzina bagaźnika. Naprawdę zadbany maluszek. Obniż go.

Obniż go i zmień tylne klosze.

Muniek na ziemie z nim i wystarczy!! Moim zdaniem oczywiscie

ja bym sie wzmacholami nie chwalil bo nie trudno wejsc do bagaznika

w bagazniku malucha to powinna byc chlodnica ;p

A taka wykladzinka to jest praktyczna w bagazniku malucha?ladnie wyglada,wizualnie mi sie bardzo podoba,ale czy nie ogranicza dostepu do kabli itp. itd. albo czy nie bedzie ci szkoda wrzucic tam brudnej opony albo czegos innego...?
Ogolnie Maluszek bardzo ladny,jestem na TAK.Pwodzenia w dalszych modyfikacjach

oklepane białe klosze oklepane fele reszta total seria plus wykładzina i jakis sredni wzmachol ,ja kiedys tez sie pochwaliłem wzmacholem i mi go skradziono.

Jeżeli chodzi o wykładzine to wyciołem ja na wzór tej starej. Takze jesli chce to ją podnosze i kable sa na wierzchu.

Chciałem go obnizyć ale opony z przodu, które kupiłem nowe nie nadaja się i musze poczekac na jakiś zastrzyk gotówki. Klosze mam już inne elegantowskie biało czerwone które czekaja na załozenie

Maluszka kupiłem od starszej osoby , która z racji wieku od kilku lat nie wsiadała do samochodu. Osoba ta wstawiła go do szopy pełnej słomy. Nie wspomne o ilości konserwacji która umazał samochód gdzie sie tylko dało ale chyba to własnie sprawiło że niezgnił. Kupiłem go z przebiegiem 30 tys i z nigdy nie używanym zapasie