| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Myszka_Drusia MISS LOB OMESIA A sedan Piaseczno | 2004-11-16 16:46:32 Jestem za, tylko gdzie ten snieg ??
No i miejsce trzeba by jakies znalesc. Swego czasu, jeszcze jak mielismy poloneza jezdzilo sie zimowymi nocami na Cargo na Okeciu. Troche godzin tam sie spedzalo. Ale taka impreze warto by w dzien zrobic i w bardziej pewnym miejscu, aby nikt nas nie pogonil. |
Myszka_Drusia MISS LOB OMESIA A sedan Piaseczno | 2004-11-16 16:48:32 Jestem za, tylko gdzie ten snieg ??
No i miejsce trzeba by jakies znalesc. Swego czasu, jeszcze jak mielismy poloneza jezdzilo sie zimowymi nocami na Cargo na Okeciu. Troche godzin tam sie spedzalo. Ale taka impreze warto by w dzien zrobic i w bardziej pewnym miejscu, aby nikt nas nie pogonil. |
egoon LOB MEMBER omega B carawan lublin | 2004-11-16 21:43:39 Jest takie miejsce - zapasowe lotnisko w Dęblinie swego czasu jeździłem tam na zloty motocyklowe ( kawasaki LTD 750 Z 81r.-jest prawie tak piękny jak oma tylko 2- miejscowy i bez klimy |
SEBA-OMEGA OMEGA A & VECTRA A Radom | 2004-11-16 22:07:49
To stare lotnisko jest w Rykach a nie w Dęblinie.Wybieramy sie tam jak tylko śniegi spadną -DDR i 7000obr.Miejscówa jest naprawde super. |
egoon LOB MEMBER omega B carawan lublin | 2004-11-16 22:23:28 nie znam podziału terytorialnego ale jadac od Lublina w lewo skręcasz na Dęblin a w prawo na to lotnisko teren do testowania maszyn idealny - tylko straszne zadupie. |
kuba LOB WETERAN A Zawieje i nie zamiecie | 2004-11-16 23:25:42 To tam jest lotnisko?
Przez całe swoje życie tamtędy jeździłem i dopiero teraz o tym sie dowiaduję? A tak z innej beczki. Niedaleko jest do Kazimierza. Wszyscy wiedzą - lotnisko + fajna miejscowość = zlot? Vetsi co wy na to? W tej części kraju nas jeszcze nie było! Atrakcje: sam Kazimierz - niepowtarzalny klimat i niepowtarzalne widoki z baszty, rejsy po wiśle nałęczów i okolice gdzie pisał Prus (Bochotnica) niesamowite wąwozy park i pałac Czartoryskich w Puławach ( Puławy - największe zagłębie narkotykowe w Polsce - to już raczej nie atrakcja) jak się uda to spotkacie Roobin Hooda - pijanego Azję Tychajbejowicza na koniu wymachujęcego szabelką - Daniela Olbrychskiego- co mu się tam często zdaża no i najważniejsze - niedaleko lotnisko Ach i jeszcze jedna atrakcja. W kazimierzu jest plaża naturystów. To tak dla chętnych. [ wiadomość edytowana przez: kuba dnia 2004-11-16 23:40:18 ] [ wiadomość edytowana przez: kuba dnia 2004-11-16 23:44:24 ] |
Drus HONOROWY WETERAN OMA A 2.6 Piaseczno | 2004-11-16 23:54:58 Pa mimo, ze nie weteran, to mam zdanie, ze najblizszy zlot powinien byc piekna ciepla wiosna, z dlugimi cieplymi wieczorami i to nie jednym wieczorem, a to dla tego, ze bedzie to X jubileuszowy zlot. Wiec spotkanko w zime mozna by nazwac jedynie jakim spotem, ale mysle ze sie przyda i jestem jak najbardziej za.
Zanim spadnie snieg to kto moze niech sie rozglada za miejscowka, a czas dobierzemy razem z pogoda. pozdr DRUŚ |
Thomi Opel Omega A Warszawa | 2004-11-20 10:08:34 Witam!
Jako mieszkaniec Mazowsza i uczestnik testu LOB.. z miłą chęcią spotkam się z kolegami z regionu.. Dajcie propozycję miejsca.. o ile moje OHC nie odmówi posłuszeństwa to będę na pewno! Ja kilka pomysłów mam.. popytam jakie są możliwości i dopiero napiszę konkrety.. Pozdrawiam! |
Mariusz-44 Omega A 2,6 sedan Di ... Leszno | 2004-11-20 10:42:00 A może spocik w Poznaniu.
W linku cennik szkolenia na torze p-ń. Istnieje możliwość zakwaterowania. Jest jeden minus szkolą do 8-śmiu kursantów w grupie.Link |
arti-77 LOB WETERAN OmegaA/S6+/SenatorB Łódź | 2004-11-20 15:45:24 Bardzo dobry pomysł z tym zimowym lotniskiem .
Jestem za okolicami Kazimierza. pozdr |
egoon LOB MEMBER omega B carawan lublin | 2004-11-20 19:05:38 Jeśli chodzi o lotnisko w Dęblinie to jest tak: wjazd bez problemu zwłaszcza zimą - latem całkowicie opanowany przez jednoślady, rozmawiałem z kolesiem który jeszcze miesiąc temu był tam na teście swego ścigacza. Właścicielem terenu jest teraz osoba prywatna ( gość obecnie za granicą - do końca roku ) dojazd skomplikowany jeżeli ktoś tam nie był ale to nie problem jakoś to można rozplakatować, oznaczyć.Tylko kto raczy tam się pojawić, dajcie znać kto i jaki termin. Jak odkopią Lublin to śmignę tam zerknę co i jak. |
Solltys LOB MEMBER v40 przeddzidzie | 2004-11-22 13:53:25
O! I to jest konkretna informacja. Niestety To lotnisko w Dęblinie zaczyna mi pasić. Ale im bliżej waway tym lepiej. No i CO?!!!! Miałem nosa z tym śniegiem i mrozem!?? Miałem?!.. miałem?! |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2004-12-29 20:13:59 No jakby to powiedzieć, Toruń ładne miasto, ale czy wypada mnie zapraszać do tego grodu, ktory wiadomo z czego słynie??, czy ktoś tu nie chce oberwać po łepetynie za dwuznaczne aluzje?? swoją drogą chętnie bym odwiedził Toruń, ale kiedy się ociepli, zabrałbym może swoje kanalie w celach turystyczno konsumpcyjnych |
Antracyt Omega B Caravan Łódź | 2004-12-29 21:13:26 Polecam Toruń, ale inne miejsce - poligon. Sprawdzone przez kolegę wlasciciela poloneza.
Ogladalem jego zdjęcia i filmy zrobione na "ichnim" spotkaniu. Można się bezpiecznie poślizgać, a do centrum niedaleko. Jest też kilka miejsc żeby zanocować. Zobaczcie zresztą sami Miejsce do ślizgania |