MotoNews.pl

Tylna lampa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam wszystkich posiadaczy b12 jestem nowy posiadam b12 z motorem 1.6 i jestem z niego bardzo zadowolony mam w nim skrzynie autom. ktora wspolpracuje z tym motorem idealnie ,auto sprowadzilem z niemiec stan jest idealny naprawde te auta sa kul jedynie czego potrzebuje to tylnej prawej lampy bo moja przepuszcza wode nie jest peknieta nie wiem czemu sie leje pozdrowienia

co do tylnej lampy to jesli chodzi o to ze w jej wnetrzy zebira sie woda to mialem podobny problem. zarowki mi popalilo w lampie od tej wody nawet.. probowalem uszczelnic od gory pod klapa bagaznika miejsce nad lampami ale woda wciaz sie zbierala .. w koncu ktos podpowiedzial mi zeby wywiercic male dziurki w spodach lamp zeby woda mogla odplywac - tka tez zrobilem i o problemie zpaomnialem

irq

Spox zalej od góry (pod klapą bagażnika) silikonem - ja tak miałem w moim o co kupiec raczył się zapytać aaaa i pamiętaj często odśniedzać żarówki bo nagle możesz nie mieć stopa (to też przez tą wilgoś). Pozdro.

Cytat:
2004-12-27 19:31:37, PiGel pisze:
Spox zalej od góry (pod klapą bagażnika) silikonem - ja tak miałem w moim o co kupiec raczył się zapytać aaaa i pamiętaj często odśniedzać żarówki bo nagle możesz nie mieć stopa (to też przez tą wilgoś). Pozdro.

tak na marginesie to używaj czarnego silikonu.. ja włożyłem białego bo akurat taki miałem.. ale nie wyglądało to najlepiej