NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGHO W NOWYM ROKU, SZCZESCIA, NO OCZYWISCIE AUTEK SWOICH MARZEN I NIETYLKO, SZAMPANSKIEJ ZABAWY do białego rana i duzego KACA zyczy nOmOs

A no najlepszego, najlepszego ........ wszystkim

To i odemnie tez lepsiejszego roku, szampanskiej zabawy sylwestrowej, szybszych furek, spelnienia zaplanowanych marzen w nastepnym roku i jeszcze lepszego sezonu dla calego KTSW i wszystkich odwiedzajacych forum

Wszystkiego naj... naj... naj ...

Apropo kaca. Wszyscy wiedza ze najlepsze na kaca jest powietrze z pompki od materaca badz tez samego materaca

http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_16961.php

http://demomaniac.spymac.net/r_3eb.mp3

No to i ja dolaczam sie do zyczen

W Nowym Roku życzę wszystkim:
-kasy Kulczyka,
-fury Rydzyka,
-mocy Pudziana,
-chaty Beckhama,
-humoru od rana,
-cholesterolu w normie,
...Świętowania Nowego Roku w dobrej formie

[ wiadomość edytowana przez: Ewka dnia 2004-12-31 17:42:21 ]

Najlepezego wariaci ...bawcie się dobrze na sylwku...alkoholicy....i małego kace życze hehe....jeszcze raz wesołego.....

I ja zycze zeby nowy rok byl lepszy od starego

no i mamy 2005 roku
mam nadzieje ze bedie tak samo udany jak poprzedni i bedzie nasz klub bardziejs ei rozwijał i nie bedzie w nim takich kłótni jakie byly w tym wróc w tamtym roku i oby spełnily nam sie naskrytsze marzenia to zycze ja GEOO

boshhee ... czemu te klawisze tak glosnie są.

Cytat:
2005-01-01 10:38:16, Marek pisze:
boshhee ... czemu te klawisze tak glosnie są.

kur... że co? klawisze głośne,,, moze lepiej czemu ten monitor taki jasny... i wogole czemu mi tak niedobrze....

a ja sie dobrze czuje o co wam chodzi kalwisze za głoso monitor za jasny a moze wczraj za duzo % i to przesto umiar panowie umiar

a ja wam zycze zeby was nie meczylo za bardzo;p

nie no mi juz prawie przeszło a co do umiaru to oczywiscie ze byl umiar... bo jak by nie bylo to by sie wymiotowalo... znaczy nie wiem jak marek ale ja nie wymiotowale...zreszta nawet nie wiem gdzie on byl na sylwestra

pochwale sie bo mi sie strasznie podoba
moj prezent noworoczny od:
TEAM Polo & TEAM Majer