Klubowy Sylwester

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak sobie wczoraj pomyslalem, ze Nowy Rok zbliza sie wielkimi krokami i moze fajnie bylo by go wspolnie i "rodzinnie" przywitac.
Co wy na to?
jasiu

nie pamietam, czy zapodawalem:
jest propozycja: tatry, noclegi po 25 zl, jedzenie sniad/kol 6 zl, obiad 12...
warynki doskonale, miejsce - zadupne.
parking zamykany, Zakopane i Slowacja blisko. Stoki oswietlone tak samo (5-10 min).
jakby co, dam kontakt.

mozliwosc wynajecia san na kulig w sylwka - ok. 10-20 zl od lba, jest tez miejsce na ognisko, ew. salka taneczno-biesiadna.

proponuje zrobic liste zainteresowanych i tu usmiech do administratorow
Jasiu
P.S.
czas nagli. W listopadzie zazwyczj ciezko jest znalezc cos interesujacego.

ja niestety odpadam, bo Sylwester to dla mnie normalny dzień pracy i to do późnych godzin. A wolnego mi nie dadzą... szkoda, bo pomysł jest cool.
w Tatry dojechałbym po nowym roku

sorki, edytowalem p[ost a ten dziad jakos sie powielil....

Jak dojedziesz w Nowy Rok, to mozemy zaczekac stosujac procedure powolnego trzezwienia.
Jasiu

Nie ma jeszcze sprecyzownaych planów na Nowy rok - ale możemy cos JAsiu wymyslić
Paweł

to moze spytam inaczej:
czy ktos z klubowiczow wybiera sie moze w okolicach sylwestra w okolice Tatr????
moznaby jakis zamiejscowy spot zorganizowac, jakies wspolne ognisko czy co... a moze wspolny sylwek???
he????

ja się wybieram w okolice tatr ale raczej po stronie słowackiej oczywiście jak mi się uda znaleść kwatere a uparłem się na Tatrańską Lomnice , może ktoś zna jakiś adres lub lepiej tel.?

wyslalem namiary na kffffaterrrrre temu panu, co dzis dawal w palnik

Cytat:
2003-10-20 00:54:35, dobry pisze:
ja się wybieram w okolice tatr ale raczej po stronie słowackiej oczywiście jak mi się uda znaleść kwatere a uparłem się na Tatrańską Lomnice , może ktoś zna jakiś adres lub lepiej tel.?

no niestety nie. Mam namiary tylko na vrchovke, ale nie wiem gdzie. Jak znajde, to zapodam...

[ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2003-10-24 23:52:28 ]

Sprawa wygląda tak- własnie posiedzielismy troche z Jasiem przy piwku i temat wspólnego Sylwestra się bardziej skonkretyzował.Zadzwonilismy do: Perzana , Adasca. Zoliego i Górala.
Plany sa takie: Wynająć pensjonat, który organizuje Sylwestra z wyżywieniem , kuligiem , imprezą (spokojną) Cena za osobę ok.100PLN(lub minimalnie wiecej -ale to po rozmowach z właścicielem pensjonatu). Miejsce : Okolice Zakpanego.
I teraz prośba - jesłi ktos z Was, ładziarzy przymierza się naprawde konkretnie do spędzenia z nami tej imprezy - prosimy o wstępne zgłoszenia , które musza sie sprecyzowac gdzies tak za dwa tygodnie.
Zoli powiedział ,ze przyjeżdża - nie wiem czy tylko on czy jeszczsektoś z węgier - bo to nam wpadło do głowy bardzo spontanicznie.
Wszystkie informacje na temat tej zimowej imprezy noworocznej beda dostęne własnie w tym wątku. Góral - zgodził się go podwiesić
Na razie tylko tyle- bo % rosną , a rano wyjazd na rajd Zubrów
Paweł

[ wiadomość edytowana przez: dnia 2003-10-24 23:54:39 ]

OF

Cytat:
Góral - zgodził się go posiwesić

na nic takiego się nie zgadzałem...

No to dobrze,że się nie zgodziłes na cos takiego jak posiwiecenie - bo chodzi tylko o podwieszenieSprawa jest bowiem pilna - a na podhalu miejsce na sylwestra dal małej nawet ekipy trzeba załatwić już!
w kązdym razie - dzięki
Pawel

No i żeby nie było niejasności- nie chodzi mi tez o POŚWIĘCENIE!!!!
Bo i tak wszyscy pójdziemy się smażyć za te nasze ładzianki- do piekła

W tej syuacji pozostyaje mi jedynie powiedziec:
SMACZNEGO, PAWEL

rgoal, zomemsz ten watek zawiewajcsk
bobranotz

Bźdźwiękuje Adaśko - ide spać

Dzwonilem na adres od Perzana, ale niestety sa zainteresowani goscmi od 26.12 do 04.01 (ceny 45 zl/dobe + 100 za sylwka z jedzeniem, grilem i kuligiem). szkoda, bo oferta jest fajna, tylko 9 dni to zdecydowanie za dlugo.
Jesli macie jakies inne namiary, to prosze o informacje.
Jasiu

Czerwienne kolo Zebu.
Sylwester z dobrym jedzeniem 160-150 zl od pary, ale moze byc tanszy.
Noclegi 25 zl/osobe, sniadanie lub kolacja 7 zl, obiad 15zl.
Pokoje zostaly 4, 3 i 5-cio osobowe (trzy ostatnie). Kulig mozna zorganizowac. Taniej, to sie juz chyba nie da. Lokal polecany przez Adasco.
Sumarycznie i przykladowo (dla pary):
4 nocki - 200zl
imprezka - 150zl
4 sniadanka - 56zl
4 obiadki - 120zl
To daje razem 526 zl -
Inne jakie znalazlem, to
http://sylwesterwgorach.wizytowka.pl/
http://koliba.strefa.pl/sylwester/sylwesterwwierzbanowej.html
Poniewaz jest to juz ostatni gwizdek, zeby cos zorganizowac, wysylajcie mi zgloszenia z namiarami na:
janusz_mendrala@lurgi.pl
Pozdrowionka
Jasiu

Mialbym takie pytanko, poniewaz tak mniej wiecej od 10 lat kazdego roku jestem w tatrach, bylem nawet ze 4 razy ladziana ale zawsze bylo to LATEM Wobec tego zapytuje: jakie sa realnie warunki do smigania zima ladziana (oczywiscie na zimowkach), jak wyglada zakopianka i czy to nie samobojstwo gonic zima 800 km?

Aha to pisalem ja - Jarzabek