2004 The Movie [klip]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc. Dzis z nudow cos zlepilem. Jest to klipik ukazujacy rozne akcje Ktsw w 2004 roku, tak jakby podsumowanie. Fakt ze nie jest to jakas rewelka... ale nie mialem co robic i "urodzilem" wlasnie to
Klip mozna pobrac >>> TUTAJ <<< (30MB).
Pozdrawiam.

ja już zasysam !! mam juz 30 %

sciagam sobnie na kompa bo cza jakies 4 miesciace juz go na serwerku niebedzie
filmik jest rarabisty

wedlug mnie naprawde super nie pozostalo mi nic tylko pogratulowac autorowi, co tez wlasnie robie. Wiec gratuluje !!!!!!!!

no jas tez gratuluje.
Zoomik mam probe czy mozesz podac mi tytul tej mp3 bo siostra mowi zebym sciagnal bo ona ciagle gada:
-wez sie zapytaj tego co zrobil ten klip jaka to mp3

panowie jak cos to ja io ryba mamy juz klipy na kompie

noo clip jak każdy świetny !! pozdro zoomik

zoom jak zawsze pokazal kto zadzi w klubie pod wzgledem klipow a tak a propo zoom mozemy sie spodziewac jeszcze jakiego klipu

Naprawde spoko klip.Zarabiste efekty wszystko na cacy zrobione.A i mozna było posmiac z paru ujec heh

ZOOM'ik a po mojemu to sie tak czesciej mozesz nudzic.

Normalnie fajniusny klipik. Niespodziewajke zrobiles jak ta lala

POZDRO WIELKIE

ZooM co tu duzo mowic.Przezajebiscie ;] gesty klip

aha apropo ego klipu najbardziej mnie rozśieszyło jak ktoś skakał tym dużym fiatem!! jeśli mozna wiedzieć kto jest taki mądry i prowadził tego fiaciora ??

ok zoom niech ci będszie ja też naoisze żebyś się nie obraził klip jest zajebisty....hehe

Cytat:
2004-12-25 16:51:31, rzeszowiak pisze:
aha apropo ego klipu najbardziej mnie rozśieszyło jak ktoś skakał tym dużym fiatem!! jeśli mozna wiedzieć kto jest taki mądry i prowadził tego fiaciora ??

hehe gadaj z Marreq'iem i Rapciem bo to chyba ich ekipa

Cytat:
2004-12-25 13:22:27, taz pisze:
Zoomik mam probe czy mozesz podac mi tytul tej mp3 bo siostra mowi zebym sciagnal bo ona ciagle gada: -wez sie zapytaj tego co zrobil ten klip jaka to mp3

Tamara - Whenever Your Alone

Klip wczoraj robilem na szybko przy dawce powigilijnego dopingu
Publicznie chcialbym podziekowac rybalowi , bo w pewnym momecie nacisnalem taki maly przycisk DELETE i nic by z tego nie bylo gdyby nie on
Dzieki wielkie wszystkim

zoom zapomniales dodac kto cie deczyl o to dłuzszy czas

dla Zoom'a Odwaliles kawal dobrej roboty,jak zwykle dobrze dobrany podklad muzyczny,to jest to ,wiecej takich Klipow, Pozdro

jest naprawde lux

Ziuuuuuum, jak już Ci tak każdy słodzi to i ja troche miodu dorzuce ......
PIĘKNIE !!!

Ostatnie momenty klipu przypomniały mi prawdziwą stalowa za zooma brakuje tego odglosu na ulicach

Cytat:
2004-12-26 00:01:53, Marek pisze:
Ostatnie momenty klipu przypomniały mi prawdziwą stalowa za zooma brakuje tego odglosu na ulicach

Soon my boy... soon