Noworoczne spotkanie pod centrum ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
spotykamy sie jutro tak jak w tamtym roku ?? w sumie sniegu nie ma ale mozna by sie spotkac zlozycz czuczowi zyczenia i wogole...
co wy na to piszcie ...

No a kto puknie w golfa jak w tamtym roku ?
Mam nadzieje ze mnie nie zawiedziecie

ale nikt wiecej nie ma ritmo w klubie a te najlepiejsie zlizgaja w kierunku golfów ale marcinie nie martw sie moze ktos cos ciekawego wykombinuje ale to tez nie jest pewne czy sie spotykamy ja dałem tylko pomysł bo czuczu cos tam wspominał ze sie spodtykamy wiec sie teraz kulturalnie pytam

Pomysl fajny, pisalbym sie napewno Tylko wieczorkiem jak juz krew bedzie czysta ! Szkoda ze nie macie sniegu bo klimacik bylby lepszy
Pozdrawiam.

Cytat:
2004-12-31 18:29:28, zoom pisze:
No a kto puknie w golfa jak w tamtym roku ?

tylko nie w golfa

spotkanie : ok
godzina : 20-21

o któej sie dziś spotkamy na centrum ?? ja przyniose pepsi
bo została i bigosu ! jak ojca wyprosze to morze zafirą pojeżdze dziś i wpadniemy tam !! ale lepiej żeby dziś policja mnie nie złapała bo jak dmuchne to mu czapka spadnie !!

Ja nie wiem czy dam trade dotrzec

chopaki mam sprawe spotkajmy sie o 19:00 na cnetrum pogadamy chwile i pojedziemy do mnie do baru zjemy coś ciepłego! mam jeszcze bigosik i może jakaś flaszeczka sie znajdzie i pifa popijemy co wy na to !! bigosu i barszczu czerwonego mam bardzo dużo wię piszcie kto może przybywajcie !!

ps. dziś bede sie bujał zafirką !!

Ja moge wpasc!!tylko kiedy i o ktorej??

Czyli spod na centrum o 19???????

tak dziś o 19:00 na centrumie !!

okej ja wpadne

ja chyba tez sie zjawie

lipen licze na Ciebie !! mam jeszcze flache i skrzynke piwa !!

Będe na 100%!!!!!!!!!!

Cytat:
lipen licze na Ciebie !! mam jeszcze flache i skrzynke piwa !!

postaram sie przyjechac u mnie tez sporo alkoholu zostalo jeszcze 2 flachy i z 10 piwek , szampanow brak wczoraj 4 wypilem

to przywieź ten alkohol to dziś poprawiny zrobimy !!

niestety nie pojawie sie z przyczyn blizej mi nie znanych

no i kurde ja nie zwiodłem i rapcio też nie zjawiliśmy sie a że nikogo nie było!! więc postanowiliśmy przyjechac do mnie na bigos i barszczyk myśmy sie fajnie bawili !!

No u Rzeszowiaka było spoko bigosik i barszczyk pierwsza klasa!!!!