Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Cezik Opel omega 2.0 Kombi Opole | 2004-12-30 16:13:49 Witam, a sprawdź najpierw czy nie masz "bombla"
na oponie bo wtedy to tak wali, obejrzyj oponkę dokładnie może być że ma wybrzuszenie od wewnętrznej strony i nie widać z pozoru opona wygląda na dobrą ale może mieć taką usterkę( co jest nierzadkie na naszych drogach i krawężnikach) i tak właśnie będzie walić. |
![]() haszku DEADSOUL Opel Omega A Caravan końskie | 2005-01-03 18:21:52 Jeśli są to objawy na równej nawierzchni i dużej prędkości to tylko wymiana łożysk pozbawi cię stresu. pozdrawiam!!! |
![]() Drus HONOROWY WETERAN OMA A 2.6 Piaseczno | 2005-01-03 21:07:53 nie musi tto być łozysko sprawdz manrzete i ilość smoru w przegubie ja mialem juz podobny problem po wymianie manrzety za 35 pln i wymyciu starego i włoż3eniu nowego smaru zrobilo sie oki a teraz z podobna sytuacja z drugiej strony i juz mam manrzete dlatego wiem ile kosztuje
pozdr. Druś [ wiadomość edytowana przez: Drus dnia 2005-01-03 21:28:05 ] |
![]() kuba LOB WETERAN A Zawieje i nie zamiecie | 2005-01-03 22:29:52 A nie grzebałeś ostatnio w bębnach z tyłu?
Coś źle złożone i delikatnie stuka jakaś część o śrubę koła? Może śruby są za długie (jedna)? Sprawdź uważnie końce śrub, czy nie widać śladów obcierania (świeżego metalu). |